Versteegh-Design    Muijhof 24, 2651NH Berkel & Rodenrijs      06 18111935    www.versteegh-design.com

Versteegh-Design

Belevenisarchitectuur

Alle elementen moeten perfect op elkaar afgestemd zijn. Dat geldt in het begin voor het ontwerp, maar ook de vertaling hiervan in de werkelijkheid. Door de unieke samenwerking tussen Versteegh-Design en LBMC Villabouw is het mogelijk de realisatie uit te voeren volgens het ontwerp, dat binnen budget en tijdsplanning op een hoog niveau kan worden gerealiseerd. LBMC begeleidt opdrachtgevers bij het project zowel in de ruwbouw als de gehele afbouwfase.

Stephen Versteegh weet functionaliteit en vormgeving te combineren waardoor er bijzondere ruimten ontstaan waarin prettig geleefd en gewerkt kan worden. Zijn visie op beleving en de gave om de wens van opdrachtgevers te vertalen in leefbare, bijzondere interieurs combineert uitstekent met Versteegh-Design, die gespecialiseerd is in interieurs, exterieurs, tuinen, buitenleven en maatwerk- meubelen. Belangrijk is dat het ontwerp vloeiend overloopt tussen de ruimtes. Ook de architectuur van de woning wordt in samenspraak met de architect aangepast om tot een perfecte synergie te komen van het geheel.

Stephen: ‘Belangrijk is de belevenis van de gebruiker te definiëren en te vertalen in een ontwerp. Het ontwerpproces begint bij mij dan ook bij het ordenen van elementen waardoor er functionele, logische en rustige oplossing worden gevonden die perfect aansluiten bij de (woon)wensen van de opdrachtgevers. De simpelste oplossingen zijn het moeilijkst te ontwerpen, maar vaak wel de beste. Wij verzorgen vervolgens de totale ontwikkeling en begeleiding van een project. Dat geeft rust, duidelijkheid en continuïteit in stijl, kwaliteit en afwerking.’

Projectmanagementkosten zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van de opdracht. Wij verdienen onze kosten voor u terug en alles op basis van kwaliteit, ontzorgen, budget en planning. Synergie tussen bouwkundige architectuur en interieurarchitectuur voor het maximale resultaat.

Versteegh-Design I Muijhof 24, 2651NH Berkel & Rodenrijs I 06 18111935 I www.versteegh-design.com

LBMC Villabouw I Carrouselweg 9, 3225 LN Hellevoetsluis I 06 81403797 I www.lbmc.nl

Fotografie en beeld: Building Design Architectuur