8A Architecten / Kavelwoning.nl    Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam      010 8180139    www.kavelwoning.nl

8A Architecten / Kavelwoning.nl

8A Architecten is in 2008 opgericht door architect Robert Uijttewaal en is gevestigd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het ambitieuze team is gespecialiseerd in het realiseren van moderne cataloguswoningen, zelfbouwwoningen en vrije kavelwoningen voor de particuliere markt (PO en CPO). Daarnaast worden er verbouwingen en seriematige woningbouwprojecten gerealiseerd.

Uijttewaal: ‘Op onze website staan verschillende zelfbouwprojecten waaronder rijwoningen, hoekwoningen en vrijstaande woningen die ontwikkeld zijn als een kant-en-klaarproduct. De afmetingen, plattegrond- en gevelindeling en gevelmaterialen kunnen aan individuele woonwensen aangepast worden. Daarnaast ontwerpen we woningen op maat die worden gekenmerkt door een moderne en uitnodigende uitstraling.

Door grote verdiepingen met hoge ramen hebben de woningen veel daglichttoetreding en een breed uitzicht naar buiten. De gevels zijn uit natuurlijke materialen opgetrokken, de hoogwaardige aluminium kozijnen zijn zorgvuldig gedetailleerd en kunnen in verschillende materialen en kleuren worden uitgevoerd waarbij de regenwaterafvoeren uit het zicht weggewerkt worden. De woningen zijn vrij indeelbaar en kunnen met verschillende bouwsystemen gerealiseerd worden.

De woningen worden in een korte bouwtijd opgeleverd en hebben standaard zonnepanelen op het dak. 8A Architecten richt zich ook op ecologisch bouwen. De standaard EPC van 0,4 kan worden verlaagd, afhankelijk van de extra eisen die opdrachtgevers stellen aan de duurzaamheid van de woning. Er wordt in heel Nederland gewerkt met een vast netwerk van aannemers.’

Loggia house – standaard voorzien van zonnepanelen
Prijsindicatie ontwerp-: vanaf € 6.000,- en bouwkosten: vanaf € 165.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 146 m2 BVO.
Inhoud: vanaf 438 m3.
Constructiemethode: kalkzandsteen en beton vloeren.
Gevelmateriaal: hout, plaatmateriaal of metselwerk.

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam I 010 8180139 I www.zelfbouwspecialist.nl / www.kavelwoning.nl