JES architectuuur & FM Bouw    Edisonweg 18, 3404 LC IJsselstein      030 6365369    www.jesarchitectuur.nl

JES architectuuur & FM Bouw

Hebt u een optie op een vrije kavel of bent u al eigenaar? Dan wilt u waarschijnlijk geen standaard cataloguswoning maar een droomhuis dat is ontworpen volgens uw eigen wensen en mogelijkheden. Dankzij de samenwerking die JES architectuur en FM Bouw zijn aangegaan is het mogelijk om een unieke woning te realiseren voor een bedrag dat 15 à 20 procent lager is dan de gemiddelde marktprijs. Is het gemiddelde bouwtarief € 1200,- per vierkante meter (incl. btw), de combinatie JES architectuur en FM Bouw ontwerpt en bouwt al vanaf € 850,- per vierkante meter (incl. btw). Hierdoor kunnen opdrachtgevers met een groot én met een bescheiden budget hun droomhuis realiseren.

De architecten van JES architectuur staan bekend om de adequate manier waarop ze wensen en ideeën van opdrachtgevers vertalen in een uniek ontwerp. Niet het ego van de architect, maar de persoonlijke wensen, smaak en stijl van de opdrachtgever staan daarbij voorop. Johan van der Woude (JES architectuur): ‘Een ander interessant kenmerk van onze werkwijze is de maximale prijs/kwaliteitsverhouding die wij kunnen bieden. FM Bouw is één van de weinige bouwbedrijven in Nederland die werken met de moderne “staalframemethode”. Deze methode wordt gekenmerkt door de duurzame, hoogwaardige en energiezuinige manier van bouwen.’

JES architectuur en FM Bouw slaan met het concept ‘betaalbare architectuur’ de handen ineen om samen met de opdrachtgever het huis van hun dromen te bouwen, waarbij budget overblijft voor de inrichting.

JES architectuuur I Edisonweg 18, 3404 LC IJsselstein I 030 6365369 I www.jesarchitectuur.nl

FM Bouw I Energieweg 14a, 3751 LT Bunschoten – Spakenburg I 033 2996474 I www.fmbouw.nl

Woning – Leidsche Rijn, Utrecht
Woning – Werkhoven, Bunnik
Woning voorzijde – Tilburg
Woning achterzijde – Twente
Woning voorzijde – Twente