Ruimte voor Leven    Lauwerijnstraat 36, 3244 XK Nieuwe Tonge      06 50606842    www.ruimtevoorleven.nl

Ruimte voor Leven

Ecologische architectuur – gezond en inspirerend

In de visie van architect Joop Bensdorp staat de mens en zijn leefomgeving centraal in elk ontwerp. De architectuur van zijn bureau Ruimte voor Leven gaat over het creëren van ruimten die gezond en inspirerend zijn om in te wonen, te werken en te leven.

Met kennis en ervaring op het gebied van energieneutraal bouwen en het toepassen van biobased en recyclebare materialen realiseert Bensdorp ecologische gebouwen waarbij duurzaamheid en een gezonde leefomgeving hand in hand gaan. De natuur vormt daarbij een belangrijke inspiratiebron.

Bensdorp: ‘Mijn interpretatie van ecologisch bouwen gaat ervan uit dat alle keuzes voor materialen en installaties niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de bewoners. Daarnaast wil ik voor elke opdrachtgever een uniek en inspirerend ontwerp realiseren. Daar is maatwerk voor nodig.

Een goede architect is niet alleen een goede ontwerper, maar ook een goede coach. Een geslaagd ontwerp is de vertaling van de droom achter de vraag van de opdrachtgever. Een goede coach zorgt dat die droom werkelijkheid wordt. Met dertig jaar ervaring hebben we voldoende kennis en ervaring in huis om een uniek huis te ontwerpen en opdrachtgevers optimaal te adviseren en te begeleiden.’

Meer weten of uw dromen en wensen haalbaar zijn: neem contact op voor een vrijblijvend ontwerpadviesgesprek. Ruimte voor Leven is landelijk werkzaam.

Bouwkosten worden bepaald door veel verschillende factoren. De ervaring leert dat het verstandig is rekening te houden met bouwkosten van ± € 2100,-/m2 inclusief btw, afwerking, installaties, sanitair en keuken. Het architectenhonorarium wordt op maat aangeboden, onderverdeeld in vaste bedragen per fase.

Lauwerijnstraat 36, 3244 XK Nieuwe Tonge I 06 50606842 I www.ruimtevoorleven.nl

Fotografie: Ruimte voor Leven
Fotografie: Martijn Heil, ecologische woning – Oosterwold, Almere