Geldermalsen – De Plantage

De Plantage – Proef de Betuwe! – Geldermalsen / Meteren

Proef de Betuwe!! Boomgaarden, prachtige lanen, kleurrijke tuinen, waterpartijen, weidse uitzichten en alle kenmerken van een rijke historie. U vindt in de nabije toekomst al deze karakteristieke eigenschappen verenigd in de nieuwe wijk ‘De Plantage’, een wijk met een heel eigen specifieke uitstraling die zich daarmee duidelijk onderscheidt van nieuwbouwprojecten in andere plaatsen. Toekomstige bewoners van deze wijk vinden hier ruimte en rust, maar dan wel gecombineerd met uitstekende voorzieningen en een perfecte ontsluiting via een netwerk van rijks- en spoorwegen in de onmiddellijke nabijheid.

Geldermalsen verkoopt kavels op unieke locatie
Zoals de bloesem in het voorjaar en daarna de ontelbare vruchten, groeit en bloeit ‘De Plantage’. Op dit moment krijgt de eerste fase van dit mooie project steeds meer gezicht. Er wordt volop gebouwd en dat zegt alles over de unieke kwaliteiten van deze locatie. ‘De Plantage’ is erg in trek bij starters, doorstromers en eigen bouwers. Samen met projectontwikkelaars biedt de gemeente Geldermalsen een gevarieerd aanbod aan woningen en kavels. In deze fase verkoopt de gemeente meerdere bouwkavels. Deze vrije sector kavels zijn in principe bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen maar ook twee-onder-één kap is bespreekbaar. 

Voor elke kavel is er een kavelpaspoort gemaakt met uitgebreide informatie over de soort woning die erop kan worden gebouwd, de mogelijk omvang en ontsluiting van het perceel en nog veel meer nuttige informatie. Daarnaast is er een handige verkoopbrochure beschikbaar met verkoopvoorwaarden en algemene informatie over de voor de bouw aan te vragen omgevingsvergunning.

Maar wilt u toch net even iets anders? De gemeente gaat hierover graag met u in overleg. Of het nu gaat om de gewenste kavelomvang, specifieke wensen met betrekking tot de te bouwen woning, mogelijkheden van tijdelijke huisvesting of begeleiding bij het zoeken van een geschikte architect en tijdens de bouw.

Gemeente Geldermalsen – woningbouwproject ‘De Plantage’ I Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen I
T 0345 586711 I [email protected] I www.levenindeplantage.nlwww.geldermalsen.nl