Diemen – Plantage de Sniep

Plantage de Sniep: slim wonen bij Amsterdam – Diemen

Diemen is een gemeente met ruim 25.000 inwoners. Een gewone gemeente op een buitengewone locatie: Diemen wordt omsloten door de metropool Amsterdam, bossen en polders. Dat maakt Diemen bijzonder: enerzijds het dorpse gevoel, de sterke binding van de bewoners. Een dorp met een rijk verenigingsleven, een plek waar je zo ‘buiten’ bent. Relaxte rust nabij de reuring. Anderzijds het prettige voorzieningenniveau van Diemen: goede winkels en restaurants, twee stations, aansluiting op tram en metro en vlakbij belangrijke snelwegen.

Amsterdam, een paar minuten verderop
Naast de rust van Diemen staat een bruisende tegenhanger: Amsterdam. Diemen is onlosmakelijk verbonden met deze metropool. De theaters, warenhuizen en terrasjes liggen op een paar minuten van Plantage De Sniep. Heerlijk lunchen met vriendinnen of een avondje uit? De tram stopt voor de deur en met de fiets is het centrum ook niet ver.

Keus in kavels
Keuzevrijheid staat bij het bouwen van uw eigen huis voorop. Die keuzevrijheid heeft u bij de vrije kavels op Plantage de Sniep ook voor wat betreft de grootte van de kavel. De kavels worden aangeboden in verschillende groottes van ongeveer 340 m2 tot 425 m2.
U kunt ook meerdere kavels kopen waardoor u de kans heeft een kavel van wel 680 m2 te verkrijgen. De prijzen liggen rond de € 800,- per m2.

Naast keuzevrijheid en individuele woonwensen, is het in een vrije-kavel-buurt ook van belang oog te houden voor een plezierige woonomgeving. Bij de vrije kavels op Plantage de Sniep wordt een wijk beoogd met een landschappelijk karakter; een polderlandschap van laantjes en dijkjes. Niet alleen uw eigen woning maar dus ook een straat en buurt om trots op te zijn!

Als koper van een vrije kavel in Plantage de Sniep wordt u ontwikkelaar, ontwerper, bouwer en uiteindelijk trotse bewoner. Maar in dat proces staat u niet alleen: de kavelpaspoorten,de makelaar en de stedenbouwkundige supervisor staan klaar om u te begeleiden bij de ontwikkeling van uw eigen droomhuis, indien gewenst!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.vrijekavelsplantagedesniep.nl. Deze website geeft u al een goede indruk van wat u te wachten staat bij de koop van een vrije kavel. U krijgt een indruk van de locatie, de beoogde woonomgeving en de kavelpaspoorten. Maar ook voorbeeldwoningen in combinatie met een indruk van de bouwkosten worden op de website gepresenteerd. U kunt ook contact opnemen met het verkoopteam Plantage de Sniep.

Verkoopteam Plantage de Sniep I Hartveldseweg 35,
1111 BG Diemen I 020 698 0916
[email protected]
www.vrijekavelsplantagedesniep.nl