Haaksbergen – Sint Isidorushoeve, de Noaberweerd

Woondromen verwezenlijken in het pittoreske Sint Isidorushoeve

Wakker worden van de vogeltjes, uw dag beginnen met een kop koffie met uitzicht op het mooie Twentse coulisselandschap en ’s avonds op de fiets naar het gezellige dorp voor een hapje en een drankje? In Sint Isidorushoeve kan het allemaal!

Binnen een oppervlakte van ruim 3 hectare biedt de Noaberweerd in Sint Isidorushoeve alle landschappelijke elementen van Twente. Een prachtige, groene en wijdgerekte locatie midden in de zo typische Twentse kleinschalige omgeving. Met boerderijen, houtwallen en singels, die worden afgewisseld met bosjes die her en der tegen de agrarische percelen aan liggen. Een bijzonder gebied, net even buiten Haaksbergen.

Bouw uw eigen (t)huis
In de Noaberweerd worden woonwensen verwezenlijkt en krijgt u letterlijk en figuurlijk de ruimte! Samen een kavel kopen om er een twee-onder-een-kapwoning op te (laten) bouwen? Twee kavels kopen als droomlocatie voor een riante villa? Een moderne woning of misschien toch liever een woning in jaren 30-stijl? U bouwt hier uw eigen (t)huis. De Noaberweerd biedt veel variatie in architectuur, maar oogt dankzij het beeldkwaliteitsplan van de gemeente tegelijkertijd als één geheel.

Duurzaam wonen in het groene landschap
De Noaberweerd hecht veel waarde aan duurzaamheid. Een belangrijk thema in het kader van een toekomstbestendige ontwikkeling is energie. In de Noaberweerd worden daarom geen gasleidingen aangelegd, alle woningen worden met zoveel mogelijk respect voor mens en milieu ontwikkeld. Ook kunt u zelf bijdragen aan een duurzame woon- en leefomgeving door het gebruik van duurzame materialen. Het resultaat is een duurzame en toekomstbestendige woning, in een schitterende natuurlijke omgeving.

Noabers onder elkaar in Sint Isidorushoeve
De Hoeve, zoals het in de volksmond genoemd wordt, kent net als de meeste kleinere dorpen een hecht sociaal leven. Het is een actief dorp met het gemeenschapshuis ’t Meuken en de bijbehorende accommodaties als kloppend hart. Kinderen hebben alle ruimte om heerlijk buiten te spelen en de natuur te ontdekken. U ervaart er de ruimte en de vrijheid met alle gemakken van de grote steden binnen handbereik. Door de goede ontsluiting met de N18 staat u bijvoorbeeld binnen 20 minuten al in het centrum van Enschede. In Sint Isidorushoeve kan het allemaal.

Kijk voor meer informatie over het verwezenlijken van uw woondromen op www.noaberweerd.nl.

Gemeente Haaksbergen, Sint Isidorushoeve – Verkoopinformatie: Woningcorporatie Domijn I Markt 12 7481 HT Haaksbergen I 0900 335 0335 I [email protected] I www.domijn.nl / www.noaberweerd.nl

Fotografie: Gemeente Haaksbergen