Middelburg – Woonpark Mortiere

Het plezier van zorgeloos wonen in Woonpark Mortiere

Het karakter van Woonpark Mortiere in Middelburg heeft een sterke aantrekkingskracht op een brede doelgroep. De rijke architectuur gecombineerd met groen en water, maakt wonen in Woonpark Mortiere bijzonder aantrekkelijk.

Mooie nieuwbouw huizen, rustige lanen en straten in een groen en waterrijk decor, dichtbij de stad, de golfbaan en de belangrijkste uitvalswegen van de stad. In Woonpark Mortiere is het prettig thuiskomen. Of u nu starter bent op de woningmarkt, een jong gezin hebt of juist als senior toe bent aan een volgende stap in uw wooncarrière.

Middelburg, een stad om van te houden
De historische panden in Middelburg vertellen ieder een verhaal. Ze geven de stad een geheel eigen karakter. Wie door de middeleeuwse straten wandelt, ontdekt telkens weer onverwachte achterommetjes en bijzondere pleintjes en winkels. De vele cafés en restaurants nodigen u uit om van de levendigheid van de stad te genieten. Bovendien biedt Middelburg u een gevarieerd hedendaags cultuuraanbod.

Natuurlijk is Middelburg meer dan het sfeervolle centrum alleen. Het is een moderne provinciehoofdstad met alle voorzieningen die u van een stad kunt verwachten. Naast het bestuurlijk centrum vindt u er grote bedrijven, instellingen en organisaties. Het onderwijsaanbod loopt uiteen van basisscholen en middelbare scholen tot mbo-opleidingen en de University College Roosevelt. De (internationale) studenten geven de stad een bijzondere levendigheid. Wie verder weg wil, staat via de A58 in een mum van tijd in Breda en Rotterdam. De intercity brengt u rechtstreeks naar Amsterdam Centraal Station. En bourgondisch Vlaanderen is via de Westerscheldetunnel opvallend dichtbij Woonpark Mortiere.

Uw eigen woning bouwen in Woonpark Mortiere
In Mortiere krijgen particulieren letterlijk de ruimte om hun eigen droomwoning te realiseren op een van de vrije kavels. Uitgangspunt is het realiseren van een droomhuis dat perfect aansluit op uw woonwensen. In samenspraak met de supervisor zijn reeds diverse kavels voor u vormgegeven. De omvang van de beschikbare kavels varieert van 350 m2 tot 850 m2.

Daarnaast kunt u kiezen voor een kavel met ligging op het zonnige zuiden of met een prachtig uitzicht over de golfbaan. Afhankelijk van uw wensen kan in overleg de breedte van uw kavel worden gewijzigd.

Om uw droomwoning te realiseren kunt u op de kavels zelf met een architect en een bouwer aan de slag gaan. Ook kan een aanbieding op maat voor u worden samengesteld. Speciaal voor Mortiere heeft Brummelhuis in samenwerking met het Consortium, een aantal woningtypes ontwikkeld. Het voordeel hiervan is dat de architectuur van deze woningen reeds is getoetst aan de richtlijnen van het beeldkwaliteitplan en de totaalprijs van de kavel en woning vooraf bekend is.

Bent u geïnteresseerd en kunt u niet wachten met het bouwen van uw droomhuis? Kijk dan op de kavelkaart op www.mortiere.nl. Hier vindt u informatie over het kavelaanbod en de prijzen.

Gemeente Middelburg I Kanaalweg 3, 4337 PA Middelburg I 14 0118 I www.middelburg.nl I Verkoop: Schinkel de Weerd Makelaardij I Kanaalstraat 41, 4388 BK Oost-Souburg I 0118 460300 I
Faasse & Fermont Makelaardij I Frans den Hollanderlaan 12, 4461 HN Goes I 0113 250555 I Kavelkaart en meer informatie: www.mortiere.nl

Fotografie: ISZO media en Closeup luchtfotografie