Tholen – Bouwkavels

Rust, ruimte, veiligheid en méér waar voor je geld

Tholen, zo dichtbij is Zeeland. Als scharnierpunt tussen Zeeland en Noord-Brabant, zeer centraal gelegen tussen Rotterdam, Antwerpen, Breda en Goes. Al deze steden zijn in slechts 35 minuten te bereiken. Tholen wordt omsloten door het grootste Nationale Park van Nederland, de rijke en zilte Oosterschelde. Hoog en laag water zorgen voor een steeds veranderende omgeving. Hier beleef je het ultieme vakantiegevoel. Rust, ruimte, veiligheid en méér waar voor je geld zijn vier belangrijke kenmerken van de gemeente Tholen, bestaande uit de eilanden Sint Philipsland en Tholen. Een groeiende gemeente van 9 woonkernen met zo’n 26.000 inwoners.

Betaalbaar wonen in een onbetaalbaar (zee)landschap
Tholen-stad is een vestingstadje met een rijke historie, ruim 8.000 inwoners en veel voorzieningen, het is daarmee de grootste kern in de gemeente. Tevens een prima uitvalsbasis richting alle windstreken. Sint-Annaland is een vitaal en ondernemend dorp, heeft een grote jachthaven, rijk verenigingsleven, diverse winkels en horecazaken, vele zorgvoorzieningen en bijna 4.000 inwoners. Daar tref je de bouwlocaties Vroonstede en Suzannaland aan. In Suzannaland bouw je dichtbij het water en het levendige dorpscentrum. Er zijn bouwkavels beschikbaar van 530 m2 tot maar liefst 1.337 m2. De oudste en kleinste kern is Poortvliet. In Poortvliet heb je extra veel vrijheid door het bouwen zonder welstandstoets in het project Deestraat. De kavelgroottes zijn flexibel.

Zij helpen je verder
Binnen de gemeente Tholen zijn de lijntjes kort, zo ook in het gemeentehuis. Daar helpen ze je graag bij vragen over de huidige en toekomstige bouwmogelijkheden en vertellen je waar je op voorhand rekening mee kunt houden.

Laat je inspireren
Op www.eilandtholen.nl vind je meer informatie over kavels op Tholen en zijn bij diverse projecten ook interactieve plattegronden te raadplegen. Zo ziet u meteen welke kavels er nog vrij zijn, wat de omvang is en de totaalprijs van deze bouwgrond. Leer de woonkernen kennen, ontdek het verenigingsleven, de aanwezige zorg en het onderwijs. Voor de vele ontspanmogelijkheden op Tholen vind je onder het kopje ‘Recreëren’ veel informatie. En wil je weten welke banen, weekendwerk of stageplaatsen er voorhanden zijn, dan vind je in de rubriek ‘Ondernemen’ de link naar Zeeuwse Vacaturebank. Hierin staan alle Thoolse vacatures heel overzichtelijk bij elkaar. Kom laat je inspireren en wees welkom op Tholen, zo dichtbij is Zeeland.

Gemeente Tholen I Hof van Tholen 2, 4691 DZ Tholen I 140166 I [email protected] I www.eilandtholen.nl/wonen/woningaanbod

Fotografie en beeld: Stichting Tholen Beter Bekend