Borsele – kavels, wonen en werken

Borsele staat voor woongenot – Gemeente Borsele

Borsele is een gemeente van contrasten. Rust, ruimte, natuur en mooie woonkernen in het Nationaal Landschap de Zak van Zuid-Beveland harmoniëren met economische bedrijvigheid in het Sloegebied.

Met 22.500 inwoners is Borsele een overzichtelijke gemeente, waar veel activiteiten zijn en men oog heeft voor elkaar. De centrale ligging en goede bereikbaarheid zijn een pre.

Wonen in één van de 15 kernen betekent wonen in een prachtig landschap met unieke kenmerken, zoals waardevolle dijkjes, kreken en welen en historische dorpskernen, maar ook moderne nieuwbouw en volop bedrijvigheid.

Op diverse plekken in de gemeente Borsele worden of zijn woningbouwprojecten ontwikkeld voor alle doelgroepen onder andere in Borssele, Heinkenszand, ‘s- Gravenpolder, ’s-Heer Abtskerke, Oudelande, Ovezande, ’s-Heerenhoek, Lewedorp en Kwadendamme.

De prijzen voor bouwgrond variëren van € 160,- tot € 225,- per m2 excl. btw, afhankelijk van de ligging en kern. Ook is het in alle kernen mogelijk de grond in eeuwigdurende erfpacht af te nemen met mogelijkheid tot afkoop op elk moment tegen een vaste afkoopsom. Meer informatie: Gemeente Borsele, afd. Grond en Economie: 0113 238588 of via e-mail: [email protected] en via Borsele.nl/Bouwgrond.

Ondernemen in Borsele
Overweegt u als bedrijf een vestiging in Zeeland? Denkt u dan ook eens aan uw medewerkers. Hoe fijn zou het zijn als u hen een prachtige woonomgeving aan kon bieden, dicht bij de zee, op steenworp afstand van uw bedrijf? Het kan in Borsele, gemeente van contrasten.

Centrum van Zeeland
Enerzijds vind je in Borsele een grootschalig haven- en industrieterrein en anderzijds vijftien prachtige dorpen gelegen in het Nationaal Landschap. In het Nationaal Landschap is het heerlijk wonen en recreëren. In de dorpen zijn nog volop voorzieningen aanwezig. En de gemeente Borsele ligt centraal in Zeeland: je bent zo in Goes, Antwerpen of Rotterdam of aan het strand. Direct aan de A58 ligt het bedrijventerrein Noordzak, in Heinkenszand. Hier zijn nog enkele kavels beschikbaar. Ook kunt u op dit terrein wonen en werken combineren.

Meer informatie
Onze bedrijfscontactfunctionaris, Mariska van Nieuwenhuijzen, is er voor u als ondernemer, om u te helpen met uw vragen aan de gemeente. Zij helpt u verder binnen de gemeentelijke organisatie of daarbuiten, dankzij haar netwerk van ondernemers.

Meer informatie: Gemeente Borsele, afd. Grond en Economie: 0113 238465 of via e-mail: [email protected] en via Borsele.nl/Ondernemen.

Gemeente Borsele , afd. Grond en Economie I Stenevate 10, 4451 KB Heinkenszand I 0113 238588 I [email protected] www.Borsele.nl/Bouwgrond.

Fotografie: Project Stenevate Heinkenszand – L. Goedegebuure / Project Plataaweg Ovezande – N. Hazenoot