Hoorn – Bangert en Oosterpolder

Bangert en Oosterpolder heeft het allemaal! – Hoorn

Bangert en Oosterpolder ligt aan de noordoostkant van Hoorn, aan de oude dorpslinten van Blokker en Zwaag. Hier kun je landelijk wonen met het historische centrum van Hoorn op fietsafstand! Ruime woningen, gezellige straten, een verre uitkijk én ruimte voor een bootje: Bangert en Oosterpolder heeft het allemaal! De afwisselende gevels en de vele groen- en waterpartijen maken Bangert en Oosterpolder tot een echte Westfriese wijk die mensen van binnen en ver buiten Hoorn aanspreekt.

In deze unieke wijk kunt u uw eigen droomhuis bouwen op een zonnige bouwkavel vlakbij groengebied Drachterveld en de binnenstad van Hoorn. De fraaie architectuur in een landelijke omgeving maakt wonen in Bangert en Oosterpolder uniek.

De wijk
Bangert en Oosterpolder is een gevarieerde kleurrijke dorpse nieuwbouwwijk in Hoorn. Een wijk die het beste biedt van twee werelden wonen in een stad met een dorpse leefomgeving. Vlakbij de A7 en de stedelijke voorzieningen van de historische havenstad Hoorn.

Gevarieerd aanbod voor de zelfbouwer
Bangert en Oosterpolder wordt ontwikkeld door de gemeente Hoorn in samenwerking met de Ontwikkelingsmaatschappij Hoorn B.V. Op dit moment bestaat een gevarieerd aanbod van nieuwbouwplannen en gemeentekavels voor de echte zelfbouwer. De verwachting is dat de gemeente Hoorn in deze wijk kavels vanaf september/oktober 2017 in de verkoop heeft voor de inspiratievolle zelfbouwer.

De kavels
Er zijn 28 zonnige kavels in Bangert en Oosterpolder beschikbaar variërend van 400 m2 tot 920 m2 in grootte met aan de voor- en achterkant water. De prijzen variëren  van € 170.000 ,- tot € 325.000,-.

Zo werken wij
Stap 1 – Afspraak met de gemeente over de mogelijkheden

Stap 2 – U kunt een optie nemen of direct overgaan tot kopen

Stap 3 – U kunt beginnen met het uitwerken van uw droomwoning. Uniek bij dit proces is het speciale vooroverleg dat wij u aanbieden en tussentijds toetsen inclusief welstandscheck

Stap 4 – Het Vergunningstraject wordt gestart

Stap 5 – Het bouwen van uw droomhuis

Welke voorzieningen zijn er nu in de wijk Bangert en Oosterpolder?

  • twee basisscholen
  • sporthal
  • buurthuis
  • sportzaal
  • twee peuterspeelzalen
  • kinderopvang
  • gezondheidscentrum
  • speelveldjes
  • supermarkt (wordt uitgebreid tot winkelcentrum de Hollandse Cirkel)
  • bedrijfsruimte voor bedrijven met baliefunctie zoals uitzendbureau, reisbureau, dierenarts, hypotheekadviseur

Meer informatie over de kavels vind je op de website van de gemeente Hoorn en www.bangertenoosterpolder.nl.

Gemeente Hoorn I Nieuwe Steen 1, 1625 HV Hoorn I 0229 252200 I [email protected] I www.hoorn.nl / www.bangertenoosterpolder.nl

Fotografie: gemeente Hoorn