Vreeland – Vecht en Veld

Sfeervol wonen in het hart van de Vechtstreek – Vreeland, Vecht en Veld

Vreeland is een plaats waar menigeen jaloers op is. Rust, veiligheid en de vriendelijkheid van de menselijke maat bepalen er de hartslag van het leven. En toch ligt het maar op een kwartiertje rijden van Amsterdam en Utrecht. Het ligt in het hart van de Vechtstreek, een oud landschap en een van de mooiste stukjes Nederland. De rivier de Vecht die dwars door het dorp stroomt en de statige huizen in de historische dorpskern vormen een uniek decor. Een heerlijke plaats om te wonen. En een heerlijke plaats om kinderen te laten opgroeien.

Vecht en Veld
Aan de oostrand van Vreeland wordt Vecht en Veld gerealiseerd. Een project dat zijn naam ontleent aan de ligging: in het zuiden grenst Vecht en Veld aan de oude Vechtarm, een kronkelig landschap met oude bomen. Aan de noordkant ligt de polder, waar weidsheid en de rechte lijnen van de ruilverkaveling het landschap bepalen.

Rondom een aantal woningen dat hier gebouwd zal worden in de stijl van een klassieke buitenplaats komen 28 ruime kavels vrij voor opdrachtgevers die hun huis willen laten bouwen in de stijl van de Vechtstreek. De kavels hebben vrij uitzicht en grenzen alle met de tuin aan de watergang die het hele project omringt. En, extra aantrekkelijk: wie hier een kavel koopt, is meteen verzekerd van een ligplaats voor een sloep in de haven die bij het project hoort en die op drie minuten lopen van Vecht en Veld naast de Vecht wordt aangelegd. Denk je eens in: straks thuiskomen van een dag hard werken en dan nog even een ontspannend rondje varen op de Vecht.

De ‘Vechtse’ stijl
Particulier opdrachtgeverschap heeft de Vechtstreek in het verleden gemaakt tot wat die nu is: een schitterend gebied met een heel gevarieerde, toch stijlverwante, architectuur. En al is sindsdien ook een aantal grootschaliger woningbouwplannen verwezenlijkt, het is voornamelijk de particuliere bouw die de Vechtstreek zijn oorspronkelijke karakter gegeven heeft.

Ook Vecht en Veld wordt een echt stukje Vechtstreek, met woningen die worden gebouwd in de stijl en de traditie van de streek. Die stijl kenmerkt zich door variatie, stijlverwantschap, aandacht voor detail en mooie materialen. Met liefde gebouwd en met liefde bewoond.

Informatie
Meer informatie? Inschrijven op de nieuwsbrief? www.vechtenveld.nl U kunt ook een vrijblijvend gesprek hebben met Brockhoff Makelaars: 020 5437375

Gemeente Stichtse Vecht, Vreeland – Vecht en Veld, Kleizuwe 105a, 3633 AG Vreeland
Brockhoff Makelaars I Keizer Karelweg 223, 1181 RC Amstelveen I  020 5437375 I [email protected] I www.vechtenveld.nl

Fotografie en beeld: Brockhoff Makelaars