Goes – Vrije kavels

Het is hier Goes wonen!

Goes groeit. En dat is niet zo gek. Goesenaren snappen dat hun gemeente in trek is: de ‘stadse genoegens’ combineren prima met de landelijke en waterrijke omgeving.

Als u wilt, zit u vanuit de levendige binnenstad zo met uw fiets op een mooi Zeeuws dijkje, voor een tochtje langs de Oosterschelde bijvoorbeeld. Ja, op zonnige dagen heeft u hier echt het gevoel dat u vakantie viert in eigen woonplaats. Steeds vaker kiezen daarom ook mensen ‘van buiten’ voor onze gemeente. Om hen én onze ruim 36.000 eigen inwoners een fijn thuis te kunnen bieden, wordt er in en om Goes flink gebouwd.

Mannee
Mannee bijvoorbeeld, wordt steeds meer een echte woonwijk waar al heel veel mensen wonen, waar kinderen buiten spelen en waar volop geklust wordt in huizen en tuinen. De straten zijn er aangelegd, het groen geplant, Mannee leeft! www.mannee.info

Goese Diep
In het Goese Diep -ons nieuwste plan- woont u vlakbij of aan het water. En als u wilt uw bootje voor de deur! Zó wonen is uniek, zeker zo dicht bij de binnenstad. www.goes.nl/wonenaanhetwater

Aria
Wilt u wonen als in ’n dorpje, maar dan in de stad? Kijk eens in woonwijk Aria, ten zuiden van de wijken Ouverture en Overzuid. Langs de slingerende straatjes vindt u de échte Zeeuwse gevels van vroeger. Sfeervol wonen dus, daar aan de rand van Goes! www.aria-goes.nl

Wolphaartsdijk-Oost
In het klein, maar fijne Wolphaartsdijk (op zo’n 10 minuten van Goes) woont u naast de volkstuinen van het dorp. Op de bijna allemaal vrije kavels is ruimte voor herenhuizen, starterswoningen, boerderijtypes of wonen in een rij.

Wilhelminadorp
Landelijk, waterrijk en in de buurt van alle stadse genoegens: in Wilhelminadorp komt het samen in het nieuwbouwplan op de locatie van het voormalige proefstation voor de fruitteelt. Extra leuk: de Oosterschelde binnen handbereik!

Wilt u weten waarom veel van onze inwoners hun hart aan Goes verloren hebben? Op www.goesisgoes.nl vertellen ze hun eigen verhaal.

Wonen in Goes?
Neem voor meer informatie over de gemeentelijke vrije kavels in een van onze nieuwbouwwijken contact op met Pieter Wielhouwer (verkoper bouwgrond) van de afdeling Omgeving & Economie. Dit kan via e-mail: [email protected] of telefoon: 0113 249 951.

Gemeente Goes I M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes I T 14 0113 I [email protected] I www.goes.nl/wonen

Fotografie: Marcelle Davidse, Mechteld Jansen en Blackdesk creative marketing.