Pijnacker-Nootdorp – Oude Leede, Ackerswoude

Natuurlijk en rustig wonen

‘Dorps wonen op vijftien minuten van de stad. Natuurlijk woont u dan in Pijnacker-Nootdorp.’ Hier is het heerlijk wonen met de rust en groene ruimte van een dorp op een steenworp afstand van Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Delft. U vindt er een ruim aanbod aan koop- en huurwoningen in verschillende prijsklassen. Ook zelfbouw op een kavel is mogelijk!

De belangrijkste voorzieningen liggen om de hoek met een royaal winkelaanbod, goede scholen, een actief verenigingsleven en vele sportmogelijkheden. Met meerdere natuur- en recreatiegebieden in de directe omgeving kunt u heerlijk buiten genieten. En werkt u in de Randstad? Dan is Pijnacker-Nootdorp de ideale woonplaats. Met de auto en OV bent u binnen een half uur op uw werkplek.

Landelijk en groen
De dorpen Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw worden omringd door natuurgebieden en weilanden; het landelijk karakter is in deze gemeente nog goed voelbaar. Verken de uitgebreide paden door natuur- en recreatiegebied Buytenhout, roei door het waterrijke groengebied De Groenzoom of fiets door de groene polders in het buurtschap Oude Leede.

Uitstekend bereikbaar
Pijnacker-Nootdorp ligt midden in de randstad, in het groene buitengebied van de grote steden, tussen de A12, A13 en A4. Parkeren is overwegend gratis. De metro heeft drie stations in de gemeente: Pijnacker-Zuid, Pijnacker Centrum en Nootdorp. Op deze  stations stopt metrolijn E, die u comfortabel en binnen 15-20 minuten naar Rotterdam Centrum, Den Haag of Zoetermeer brengt. Ook met de bus is de gemeente goed bereikbaar. Daarnaast rijdt de buurtbus elk uur een ronde.

Dorps en rustig wonen
Heeft u een droomhuis in het hoofd en zoekt u alleen nog de ideale kavel om het op te bouwen? Dan biedt Pijnacker-Nootdorp u de kans deze droom te verwezenlijken. De gemeente heeft een keuze aan vrije kavels van verschillende afmetingen op diverse locaties, zowel in het groene buitengebied als in de nieuwe woonwijken.

Pijnacker-Nootdorp is nog volop in ontwikkeling. Bij de nieuwe dorpse woonwijken zijn binnen het gevarieerde woningaanbod ook vaak enkele exclusieve kavels om zelf te bouwen, zoals in Ackerswoude. Of wilt u genieten op een ruime kavel in het groene buitengebied? Dit kan bijvoorbeeld in Oude Leede, een uniek buurtschap in het sterk verstedelijkte deel van de Randstad, aan een lint van afwisselend woningen en een weids polderlandschap. Echt landelijk wonen dus.

Aan een rustige weg of direct aan het water, u bent in ieder geval zeker van een groene omgeving, dichtbij voorzieningen en een perfecte ontsluiting naar de Randstad.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp I Postbus 1, 2640 AA Pijnacker I T 14015 I
[email protected]www.natuurlijkpn.nl/wonen

Fotografie: Martijn Heil en gemeente Pijnacker-Nootdorp