Middelharnis – Sommelsdijk

Groene Zoom: sfeervol wonen aan de rand van Sommelsdijk. (Gemeente Middelharnis-Goeree-Overflakkee)

Ruimte en rust zijn twee hoofdbestanddelen waaruit het gezonde leven op het landelijke Goeree-Overakkee bestaat. De gemeente Middelharnis vormt het middelpunt van dit Zuid-Hollandse eiland en telt zo’n 18.000 inwoners. Middelharnis voorziet in diverse regionale voorzieningen: winkelcentrum, kerken, weekmarkt, restaurants, cafés, sportcomplexen en sportverenigingen, bibliotheek, kinderopvang en niet te vergeten een uitgebreid aanbod van zowel primair als voortgezet onderwijs.

Middelharnis en Sommelsdijk kunnen in één adem worden genoemd, want er is sprake van een tweelingdorp. U vindt er alles wat het moderne leven aangenaam maakt. Op uw gemak slenteren langs de oude haven, op de Jets naar één van de vele natuurgebieden zoals het Grevelingenmeer en het Haringvliet of naar het op 15 minuten afstand gelegen fraaie Noordzeestrand van Ouddorp. Pakt u de auto, dan bent u in korte tijd in Rotterdam, Breda of Antwerpen.

Het plan Groene Zoom bestaat uit de ontwikkeling van een nieuw, exclusief villawijkje aan de rand van het dorp. Het plangebied is gelegen in een groene omgeving tussen een tweetal kreken en door de aanleg van een extra waterpartij en een brug in het plangebied wordt een geheel eigen en exclusief karakter gecreëerd.

In totaal worden er tien bouwkavels in het project gerealiseerd bestemd voor de bouw van vrijstaande woonhuizen. Het unieke van deze bouwkavels is dat het bestemmingsplan zeer ruime woningen toestaat. Van iedere bouwkavel mag namelijk 225 m2 (begane grond oppervlakte) worden bebouwd en er geldt een maximale goothoogte van 6 meter. Naast de bouwvoorschriften uit het bestemmingsplan worden er door de ontwikkelaar (Estate Invest) geen verdere beperkingen opgelegd. U bent geheel vrij om uw droomhuis te realiseren, geheel naar eigen inzicht. Er is sprake van vrij opdrachtgeverschap, hetgeen inhoudt dat u zelf bepaald met welke partijen u uw droomhuis wilt realiseren. Estate Invest zal de bouwkavels bouwrijp opleveren, dit zit in de prijs inbegrepen, hetgeen inhoudt dat de infrastructuur in het plangebied aanwezig is tot aan de perceelsgrens.

Er is gekozen voor een hoogwaardig niveau voor wat betreft de aanleg van de straat, parkeervoorziening, openbaargroen en brug. Dit alles komt ten goede aan een plezierig woon- en leefklimaat.

Estate Invest is een toonaangevende vastgoedonderneming op Goeree-Overflakkee die zich o.a. richt op projectontwikkeling. In de afgelopen jaren zijn diverse strategische posities verworven ten behoeve van toekomstige projecten op Goeree-Overflakkee, onder andere in Oude-Tonge, Middelharnis, Dirksland en Goedereede. Een overzicht van de kavels die Estate Invest momenteel in de verkoop heeft:
Sommelsdijk – Groene Zoom,
Dirksland – Bloemenweg,
Ooltgensplaat – Hooidijk,
Oude-Tonge – Molenweg

Meer informatie vind u op onze website: www.estateinvest.nl

Estate Invest BV I De Hofjes 16, 3241 ML Middelharnis I 0187 480 400 I [email protected] I www.estateinvest.nl