Hoofddorp – Nassaupark

Nassaupark: vrij om zelf te bouwen – Hoofddorp

Zin in… zelf bouwen? Dan heeft u zin in Nassaupark! Hoe ziet uw huis eruit als u het zelf mag bedenken? Ziet u voor zich hoe u de kamers zou indelen, hoe u de badkamer en de keuken zou inrichten en waar de studeerkamer komt? Wilt u een atelier op zolder of juist een speelzolder voor de kinderen? Denkt u aan een open keuken met uitzicht op de tuin? In Nassaupark bent u vrij om zelf te bouwen. U koopt een kavel en maakt uw eigen ontwerp of u kiest voor een kant-en-klare cataloguswoning. Het is ook mogelijk om samen met anderen een stuk grond te kopen om rijtjeshuizen of appartementen op te bouwen.

Dit is ‘m, die ene plek!

In Nassaupark woont u in een gezellige, groene woonbuurt dicht bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp en andere recreatiegebieden. Met veel ruimte om te wonen, spelen en ontspannen. Er zijn straten met knusse rijwoningen, mooie villa’s en vrijstaande woningen. Met een fijne grote tuin achter uw huis. Langs het water midden in de wijk staan enkele grotere villa’s. Heel afwisselend en toch één geheel.

Het is er ruim, rustig en gezellig. De vele bomen geven u een beschut gevoel. Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen en u ontspant op een prettig bankje op een verrassende plek. Krijgt u al zin om hier te wonen?

Enthousiaste eerste bewoners
De 45 woningen van de eerste fase (plot 1 en 4) zijn inmiddels allemaal verkocht of in optie. De bouw van deze woningen is in volle gang. Eén van de eerste bewoners zijn Sabine en Mark Berendonk. Zij bouwen een notariswoning op hun kavel: “Zo’n notariswoning heb ik altijd zo gezellig gevonden. De deur in het midden, links de woonkamer en rechts de keuken. Ik vind dat schattige huizen. Een beetje ouderwets. Zoiets wilde ik.” zegt Sabine.

Zij vindt de locatie en de omgeving ideaal: “We wilden meer ruimte voor onze honden en dichtbij alle voorzieningen wonen. Het centrum ligt op een paar minuten rijden en het station is dichtbij. Toch ervaar je veel vrijheid en rust in het park doordat het omringd is met water en veel groen. Het voelt als een kleine oase.” Wilt u meer lezen over de ervaringen van de familie Berendonk en andere bewoners? Waarom hebben zij bijvoorbeeld gekozen voor Nassaupark? Wat komt er op hen af? Hoe verloopt het contact met de architect, bouwer en gemeente? Kijk dan op www.nassaupark.nl/interviews.

Meer informatie
Voor de zomervakantie van 2016 start de verkoop van de kavels van plot 3. Via de kavelconfigurator op de website van Nassaupark kunt u te zijner tijd uw interesse aangeven en zelf uw droomwoning samenstellen. U vindt hier dan ook het kavelpaspoort met de basisregels voor het ontwerp. Houdt u de website www.nassaupark.nl en Facebook-pagina “Nassaupark” goed in de gaten! U kunt zich via de website tevens inschrijven op de nieuwsbrief. Zo blijft u goed op de hoogte van het laatste nieuws.

Gemeente Haarlemmermeer
Raadhuisplein 1, 2132 TZ Hoofddorp I T 0900 1852
[email protected]
www.nassaupark.nl / www.facebook.com/nassaupark