Zetten – Aan de Linge

Woondomein Aan de Linge – Zetten, gemeente Overbetuwe

Op een exclusieve locatie tussen Arnhem en Nijmegen ligt het klassiek landelijke woondomein ‘Aan de Linge’. Nabij het riviertje de Linge worden villa’s in een historische bouwstijl gerealiseerd. De woningen lijken oud door de toegepaste historische materialen en detaillering doch zijn nieuw gebouwd volgens moderne bouw- en comforteisen. Alles met zorg gedetailleerd. De volgroeide beukenhagen, de oude bomen en de wegen met kasseien geven het woondomein de bijpassende groene en weelderige uitstraling.

Het Woondomein ‘Aan de Linge’ ligt aan de rand van de dorp Zetten met uitzicht over de Linge. Op het woondomein zijn al meerdere woningen gerealiseerd en zijn alle resterende bouwkavels voor u aangelegd door de aanplant van beukenhagen op de erfscheidingen.

Bezoek vrijblijvend het Woondomein en laat u zich inspireren door de sfeer en kwaliteit van het plan en de gerealiseerde woningen. Beoordeel en kies uw eigen lievelingskavel.De bouwkavels variëren in grootte vanaf 675 m2 tot ruim 1600 m2. De vraagprijs vanaf € 200.000,- VON tot € 425.000,- VON.

U bouwt met uw eigen architect en aannemer op een royaal kavel uw eigen droomhuis in stijl van de Belgische Kempen of Engelse Cottage. Om u daarbij van dienst te zijn en ook om de stijl van het woondomein te onderbouwen hebben wij een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Deze geeft tips en aanwijzingen bij de keuze van materialen en detaillering. Indien u dat wenst kan de exclusieve villabouwer Vlassak Verhulst u behulpzaam zijn bij het ontwerp en de bouw van uw droomhuis. Om u een idee te geven van de mogelijk-heden hebben zij twee voorbeeldontwerpen gemaakt.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectwebsite.

Sirius Vastgoedontwikkeling BV I Oranjesingel 65,
6511 NR Nijmegen I 024 3601550 I [email protected] I
www.siriusvastgoed.nl I www.woondomeinaandelinge.nl