Zuidwest Nederland – kavels

Bouwkavels in Zuidwest Nederland – AVV woningen

Riant wonen in Brabant & Zeeland

De zon in het water zien schitteren, een wandeling door een natuurpark over glooiende duinen, de frisse lucht geeft u nieuwe energie. ’s Avonds ontspannen op uw heerlijke terras, met een wijntje genietend van de ondergaande zon. Op onze kavels in natuurgebieden of direct aan de Zeeuwse kust waant u zich vogelvrij alsof u het hele jaar op vakantie bent! Wonen is ruimte om te leven. Wilt u daar uw eigen invulling aan geven? Bekijk dan ons actuele aanbod op www.avv-woningen.nl/kavels.

Westkapelle – Wonen op 5 minuten lopen van het strand en natuurgebieden
Direct aan het entree van het vriendelijke dorp Westkapelle bieden wij drie riante bouwpercelen aan van 1.012 m2 tot 1.256 m2. De ligging aan de rand van het dorp met uitstekende voorzieningen is perfect. Langs de kreek die onderdeel uitmaakt van een natuurgebied loopt u binnen vijf minuten over een knisperend schelpenpad naar het strand of het dorp. Ervaar de vrijheid en luxe van wonen in het dorp waar beroemde schilders zoals Toorop en Mondriaan hun zomers schilderend doorbrachten om van het prachtige Zeeuwse licht te genieten.

Kortgene – Bouwen direct aan de jachthaven
Bent u meer een liefhebber van “het maritieme”? Direct aan de jachthaven ‘Delta Marina’ in Kortgene bieden wij bouwkavels aan variërend van 500 tot 1.500 m2. Hier heeft u kans om uw woning direct aan het water te situeren.

Middelburg – Wonen in een prachtige stad
Op een perceel van 1.731 m2 realiseert u op een bijzondere plek in een geliefde wijk een moderne villa met veel privacy. Vanaf deze plek bent u zo in het centrum van het sfeervolle en historische Middelburg waar op cultureel, maatschappelijk en zakelijk vlak van alles te beleven is. Via de N57 bent u uitstekend ontsloten.

Aan de vriendelijke Oude Veerseweg wordt direct aan een watergang een woningbouwplan inclusief enkele vrije kavels uitgewerkt. Deze aantrekkelijke nieuwe locatie is compact van omvang zodat er een intieme woonomgeving kan worden gerealiseerd. Rust en ruimte en dat op steenworp afstand van het centrum van de monumentale hoofdstad van Zeeland, de provincie waar naar CBS onderzoek heeft uitgewezen de meest gelukkige mensen van Nederland wonen!

Woensdrecht – Natuurlijk wonen
In de glooiing van de Brabantse Wal in het plaatsje Woensdrecht wordt op dit moment een bouwplan voor een tiental vrije kavels uitgewerkt. De Brabantse Wal vertegenwoordigt een aardkundig zeer bijzonder deel van Nederland wat gezien de natuur en cultuurhistorie een zeer geliefd gebied is voor wandelaars, fietsers, wielrenners, ruiters en watersporters. Gezien de hoogteverschillen in de directe omgeving zijn er prachtige vergezichten te vinden.

’s Heerenhoek – Puur genieten omringd door groen
In dit gezellige dorp zijn aansluitend op het dorps bos op een door groen omgeven plek vijf vrije bouwkavels van 1.530 m2 tot 2.280 m2 gesitueerd met veel privacy en een uitstekende zonligging.

Kamperland – Genieten van zee, strand en watersport
Vijftien vrije kavels in een vriendelijke nieuwbouwwijk, uitkijkend over de Zeeuwse polder. Hier woont u op steenworp afstand van de jachthaven, de wereldberoemde Oosterschelde stormvloedkering, prachtige duinen, de schoonste stranden van Nederland en qua watersport het zo geliefde Veerse Meer. Ook zit u dicht bij het historische Veere waar onlangs de film over Michiel de Ruyter is opgenomen.

Uw woongenot: een goede investering voor nu en in de toekomst
Bij AVV woningen koopt u al een riante bouwkavel vanaf
€ 100.000,- tot in het hoogste prijssegment. Op onze website treft u steeds ons actuele aanbod inclusief prijzen aan. Wij komen graag met u in contact!

AVV woningen biedt ook prachtige appartementen aan waarin u direct van wonen aan water kunt gaan genieten.

AVV woningen I Buitenruststraat 6, 4337 EH Middelburg
T 0118 678950 I [email protected]
www.avv-woningen.nl/kavels / www.luxewonenaanwater.nl