Riant wonen met altijd een vrij uitzicht – Enschede, ’t Vaneker

Binnen een oppervlak van bijna tachtig hectare biedt ’t Vaneker alle landschappelijke elementen van Twente. ’t Vaneker is een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede. Midden in een bosrijke omgeving met weidse uitzichten en houtwallen met het zo typisch Twentse coulisselandschap, afgewisseld met open weiden en bouwland.

Ruim bouwen in een groen landschap
Bouw je eigen huis op een kavel naar keuze. We bieden je kavels van ruim 700 m2 tot ruim 4000 m2 en groter. Van een authentieke woning en een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij. Wonen in ’t Vaneker is wonen in een uniek bestaand landschap; de omgeving is volwassen, groen en zal direct een eenheid vormen met de te bouwen woningen. Er wordt al volop gebouwd in ’t Vaneker. Her en der verrijzen bijzondere woningen in het bestaande Twentse landschap. Allemaal gebouwd onder architectuur. De variëteit is al goed te zien, toch oogt het als één geheel met de omgeving.

Wonen onder architectuur
Aan de rand van ‘t Vaneker, aan een zoom van een weids uitzicht op beekdalen en essen, liggen de meeste grote kavels voor de landhuizen. ’t Vaneker biedt veel variatie in architectuur met een uniek karakter. En het ’t Vaneker  biedt interactie met het landschap; de tuin zorgt voor samenhang en een harmonisch beeld.

Duurzaam bouwen
Duurzaamheid in ‘t Vaneker betekend dat woningen en gebouwen zoveel mogelijk met respect voor mens en milieu worden ontwikkeld en gebruikt. Op de kavels bij Erve Brandemaat bijvoorbeeld is het uitgangspunt duurzaamheid en wordt gestimuleerd duurzaam en aangepast aan het toekomstige klimaat te bouwen. Meer regenval en veranderende temperaturen dwingen ons hierop in te spelen. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan het versterken van de lokale natuur. Het streven is energieneutraal, waterneutraal en natuurinclusief te bouwen. Toekomstige bouwers worden hierin ondersteund. Wil je hier meer over weten? Lees verder op onze site.

’t Vaneker: Precies wat je wilt!
Doordat de natuur zo’n vijftig jaar ongestoord haar gang is gegaan, is een prachtig en uniek gebied ontstaan met een sterk cultuurhistorisch karakter. Je vindt in ‘t Vaneker rust en natuur én bent ook in no time in hartje Enschede met de vele mogelijkheden op gebied van cultuur en uitgaan. En alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook de sportclub, winkelvoorzieningen en scholen liggen op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen. Precies wat je wilt!

Kijk voor meer informatie op de website: www.vaneker.nl

Bureau Kaveluitgifte ’t Vaneker
Zuidkampweg 1, 7524 NB Enschede
053 4800091 I precieswatjewilt@vaneker.nl
www.vaneker.nl