Riant wonen in een groene bosrijke omgeving, dichtbij de stad – Enschede, ’t Vaneker

Binnen een oppervlak van bijna honderd hectare biedt ’t Vaneker alle landschappelijke elementen van Twente. ’t Vaneker is een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede. Midden in een bosrijke omgeving met weidse uitzichten en houtwallen met het zo typisch Twentse coulisselandschap, afgewisseld met open weiden en bouwland.

Ruim bouwen in een groen landschap
Bouw je eigen huis op een kavel naar keuze. We bieden je kavels van ruim 650 m2 tot ruim 4000 m2 en groter. Van een authentieke woning en een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij. Wonen in ’t Vaneker is wonen in een uniek landschap; de kavels zijn omringd door wandel- en fietspaden, nieuw en bestaand groen en historische panden en de omgeving vormt direct een eenheid met de te bouwen woningen. Er is al volop gebouwd in ’t Vaneker. De bijzondere woningen in het bestaande Twentse landschap zijn allemaal gebouwd onder architectuur. De variëteit is al goed te zien, toch oogt het als één geheel met de omgeving.

Wonen onder architectuur
Aan de rand van ‘t Vaneker, aan een zoom van een weids uitzicht op beekdalen en essen, liggen de meeste grote kavels voor de landhuizen. ’t Vaneker biedt veel variatie in architectuur met een uniek karakter en interactie met het landschap; de tuin zorgt voor samenhang en een harmonisch beeld.

Duurzaam bouwen
Duurzaamheid in ‘t Vaneker betekent dat woningen en gebouwen zoveel mogelijk met respect voor mens en milieu worden ontwikkeld en gebruikt. Op de kavels bij Erve Brandemaat bijvoorbeeld is het uitgangspunt toekomstbestendig, natuurinclusief en circulair bouwen. Het resultaat is dat je straks woont in een duurzame, energie- en waterneutrale woning, in een schitterende natuurlijke omgeving. Je hebt lage energiekosten, geen kosten voor de aansluiting op het riool en afvalstoffenheffing en je bespaart op drinkwater. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Wil je hier meer over weten? Lees verder op onze site.

’t Vaneker: Precies wat je wilt!
Doordat de natuur zo’n vijftig jaar ongestoord haar gang is gegaan, is een prachtig en uniek gebied ontstaan met een sterk cultuurhistorisch karakter. Je vindt in ‘t Vaneker rust en natuur én bent ook in no time in hartje Enschede met de vele mogelijkheden op gebied van cultuur en uitgaan. Kinderen hebben alle ruimte om heerlijk buiten te spelen, maar ook de sportclub, winkelvoorzieningen en scholen liggen op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen. Precies wat je wilt!

Kijk voor meer informatie op de website: www.vaneker.nl

Bureau Kaveluitgifte ’t Vaneker
Zuidkampweg 1, 7524 NB Enschede
053 4800091 I [email protected]
www.vaneker.nl