BPD – (Bouwfonds) bouwkavels

BPD – Een overzicht van onze bouwkavels – Nederland

Woonplezier is één van de belangrijkste ingrediënten van ons levensgeluk. Niet alleen de woning, maar ook de levende woonomgeving is in dat gevoel belangrijk. Als toonaangevende gebiedsontwikkelaar maakt BPD zich sterk voor dergelijke leefomgevingen.

Op verschillende plekken in Nederland ontwikkelt BPD woon- en leefomgevingen die ook zélf leven: living environments. Op die nieuwbouwlocaties zijn ook vrije bouwkavels beschikbaar om uw droomhuis op te bouwen. Dat kan bijvoorbeeld in samenwerking met Brummelhuis, het dochterbedrijf van BPD. Of met een architect naar keuze. Hieronder staat een selectie van een aantal projecten voor de vrije kavels kort omschreven. Kijk op de projectwebsites voor meer informatie over ligging, bouwstijl, kavelgrootte en prijzen.

Amsterdam, Rieteiland-Oost
Uniek in Amsterdam: grote kavels voor vrijstaande villa’s op een rustig, groen eiland vlakbij de stad. Het project Rieteiland-Oost bestaat uit een negentigtal kavels gelegen te IJburg nabij de A10 en de A1 en met veel voorzieningen in de buurt. Binnen de ontwerpregels van het eiland kunt u helemaal zélf met uw architect naar keuze uw droomhuis ontwerpen en aan de slag gaan. Kijk voor meer informatie over dit project op: www.rieteiland-oost.nl.

Huissen, Loovelden

In Loovelden in Huissen, vlakbij Arnhem, zijn diverse vrije kavels beschikbaar waarop u uw eigen droomhuis kunt realiseren. Dit betreft een vrijstaande of een twee-onder-een-kap woning. De kavels zijn ook historisch gezien op een bijzondere plek gelegen. Het is mogelijk om samen met anderen het huis van uw dromen te bouwen, het zogeheten collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Hierbij verwerven particulieren in groepsverband de bouwkavels met een woonbestemming. Kijk voor meer informatie over dit project op www.loovelden.nl.

Laren, Schoneveld
Nieuwbouwwijk Schoneveld, de gloednieuwe wijk in Laren, het groene dorp in de Achterhoek, is een gevarieerde wijk met een breed woningaanbod. U kunt kiezen voor een vrije kavel waarbij u alles helemaal in eigen hand houdt, of, als u liever meer begeleid wordt in dit traject, voor een ‘Alles-kan-Villa’ die u samen met een adviseur van Brummelhuis ontwerpt. Kijk voor meer informatie over dit project op
www.nieuwbouw-schoneveld.nl.

Noordwijk, Sancta Maria
Landgoed Sancta Maria in Noordwijk bestaat uit brede lanen, sierlijke oude bomen, prachtige monumentale gebouwen en een fraai aangelegde parkzone. Realiseer uw eigen ontwerp of één van de schitterende ontwerpen van de architecten op de bosrijke of parkachtige bouwkavels op landgoed Sancta Maria. Ook kunt u een van de bestaande historische herenhuizen in de karakteristiek gebouwen geheel naar eigen wens indelen en inrichten. Sancta Maria ligt nabij de duinen op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout. U leest meer hieroverop www.landgoedsanctamaria.nl.

Roermond-Herten, OolderVeste
OolderVeste in Roermond is de plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een kindvriendelijke en groene woonomgeving. Landelijk en dorps wonen in Herten met het stadscentrum van Roermond op korte afstand. Uitvalswegen zoals de A73 en de A2 en voorzieningen zijn binnen handbereik. De verkoopprijs van een losse kavel is vanaf € 145.000,- v.o.n., een kavel inclusief eenvrijstaande woning koopt u al vanaf € 389.000,- v.o.n. Kijk voor meer informatie op www.bouwkavelslimburg.nl.

BPD I Westerdorpsstraat 66, 3871 AZ Hoevelaken I
033 2539700 I [email protected] I www.bpd.nl