Brabant – Ruimte voor Ruimte

Ruimte voor Ruimte: ontdek het ruime aanbod exclusieve bouwkavels

Een vrijstaand huis op een royaal stuk grond in Brabant. Gelegen aan de rand van dorpen en steden, liefst met uitzicht over weiden, akkers, bos of hei. Eindelijk ruimte voor een zwembad of een riante tuin die het decor vormt van zomerse feesten. Hoe uw droomwoning er ook uit ziet, op de kavels van Ruimte voor Ruimte kunt u dat huis realiseren. Exclusieve plangebieden met vaak een beperkt aantal kavels waar u naar eigen inzicht en wens een woning kunt (laten) bouwen. In een omgeving waar rust en ruimte de boventoon voeren en waar de spreekwoordelijke dorpse charme de sfeer typeert.

Brabant heeft het allemaal: Uitgestrekte natuurgebieden, zoals de Biesbosch, de Grote Peel en de Loonse en Drunense Duinen. Maar ook sfeervolle steden als Den Bosch en Breda. Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte biedt verspreid over heel Brabant de komende jaren honderden mooi gelegen bouwkavels aan. Prachtige plekken om een droomwoning te realiseren.

Rust en ruimte
Op ruime kavels variërend van 550 tot 4000 m2 zijn de mogelijkheden eindeloos, aangezien de bouw nog volledig gerealiseerd moet worden. Wat zijn uw wensen? Een moderne bungalow, statig landhuis of toch liever een authentieke boerderij? Op de kavels is tevens genoeg ruimte voor een kantoor of atelier, garage, zwembad of een riante tuin.

Van kavel tot droomhuis
Ruimte voor Ruimte is een ontwikkelingsmaatschappij met een uitgebreide dienstverlening. Zij begeleiden het gehele proces in een aantal stappen. Als eerste wordt er samen met een makelaar gekeken naar de persoonlijke woonwensen, om vervolgens naar de diverse financieringsvormen te kijken. De derde stap betreft het selecteren van een bouwbedrijf.

Ruimte voor Ruimte
Ruimte voor Ruimte kan de bouwkavels aanbieden dankzij de Ruimte voor Ruimte-regeling. Hierbij zijn veestallen in het buitengebied afgebroken en mogen in plaats daarvan elders in de provincie Noord-Brabant aan de rand van steden en dorpen bouwkavels worden uitgegeven. De sloopvergoeding die de agrariërs ontvangen hebben, wordt gefinancierd uit de opbrengst van de kavels. Dit levert niet alleen een prachtig aanbod van ruime bouwkavels op. Ook draagt dit bij aan de verfraaiing van het Brabantse landschap en het milieu.

Kijk voor meer informatie op www.ruimtevoorruimte.com. Indien u zich inschrijft op de website van Ruimte voor Ruimte houden wij u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Ruimte voor Ruimte I
Brabantlaan 3, 5216 TV ‘s-Hertogenbosch, Postbus 79, 5201 AB ’s-Hertogenbosch I 073 615 4959 I
[email protected] I www.ruimtevoorruimte.com