Gelderland – Van Wanrooij

Van Wanrooij: een overzicht van onze bouwkavels in Gelderland

In het gevarieerde Gelderland biedt Van Wanrooij Projectontwikkeling op diverse nieuwbouwlocaties vrije bouwkavels aan om uw droomhuis op te bouwen. Hieronder ziet u een greep uit enkele van onze projecten. Kijk op onze website voor meer informatie over ligging, bouwstijl, kavelgrootte en prijzen.

Wamel, Kloosterhof
In plan Kloosterhof ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling kwaliteitswoningen in een kindvriendelijke, natuurrijke buurt. In de laatste fase zijn nog particuliere bouwkavels te koop. Scherpe kavelprijzen!

Driel, De Breekenhof
Aan de zuidzijde van Driel (op steenworp afstand van Arnhem) wordt de laatste hand gelegd aan De Breekenhof. In totaal komen in deze nieuwbouwwijk ca. 400 woningen met een grote verscheidenheid in typen en prijsklassen. Wonen in ‘De Breekenhof’ betekent genieten van het leven, met aan de ene kant het dorp en aan de andere kant de natuur. De bouwpercelen zijn extra diep en liggen gedeeltelijk aan een centrale watergang in De Breekenhof. Alle percelen hebben een gunstige bezonning en riante afmetingen.

Beneden-Leeuwen, Het Leeuwse veld
Op een prachtige locatie, in de volle ruimtelijkheid van het buitengebied èn nabij voorzieningen en goede ontsluitingen, wordt het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld gerealiseerd. Er komt een ruim aanbod van woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen. De riante kavels vormen een luxe afronding langs de watergang en bosschage. En er is geen verkeer voor de deur! Want er is sprake van een doodlopende korte laan die alleen voor bestemmingsverkeer toegankelijk is.

Hengelo (Gld), De Kwekerij
De nieuw te bouwen woonwijk De Kwekerij bevindt zich direct ten noorden van de dorpskern van Hengelo (Gelderland). Aan de noord- en oostzijde van De Kwekerij loopt u straks zo het weidse landschap in, omzoomd door de Hiddinkdijk met haar fraaie boerderijen en de lommerrijke Regelinklaan. Het landgoed ‘De Regelink’ is bijna een buur.

Uw droomwoning ontwerpt u zelf!
Maak nu ook uw woonwensen waar op één van de kavels die wij u aanbieden. Het ontwerpen en geheel naar eigen smaak realiseren van een woning is voor veel mensen de ultieme woonwens. Vrij zijn om een architect en aannemer te kiezen. Met hen de eerste lijnen uitzetten en langzaam steeds dieper op de details ingaan. Totdat alles klopt en u uw droomhuis langzaam vanaf papier naar werkelijkheid ziet groeien.

Wellicht weet u niet zo goed wélke partners u moet kiezen. Wij kunnen u meerdere ervaren partijen aanbevelen. Tezamen met hen, uw eigen architect en/of aannemer komt uw droomwoning binnen de richtlijnen van het bestemmings- en beeldkwaliteitplan tot stand. Ook zijn voor meerdere projecten voorbeeldwoningen beschikbaar.

Kijkt u voor alle projecten op onze website: www.vanwanrooij.nl.

Van Wanrooij Projectontwikkeling
Broekstraat 2, 5386 KD Geffen I 073 5340400
[email protected] I www.vanwanrooij.nl