Wognum – Bloesemgaerde

Bloesemgaerde is ‘hot’ (Wognum)
Als er op dit moment een nieuwbouwwijk in West-Friesland in de belangstelling staat van veel geïnteresseerden dan is dat wel Bloesemgaerde Wognum. En dat deze belangstelling bij niet alleen maar kijken is gebleven is gebleken uit de zeer voorspoedige verkoop van de eerste fasen. Door dit succes komt versneld in de verkoop fase 2 met totaal 17 kavels en 17 projectmatige 30’er jaren villa’s waaronder een nieuwe 2 onder 1 kap (type Indigo). Opvallend is wel dat Bloesemgaerde Wognum vanuit alle wind-streken kopers mag verwelkomen.

Wonen in een dorp waar het leven goed is en wonen in een nieuwbouwwijk die zijn gelijke in West-Friesland niet kent. Een sfeervol dorp met alle voorzieningen binnen handbereik en met Hoorn “om de deur” en een gunstige ligging nabij de A7 maakt van Wognum het ideale dorp om te wonen.

Wonen in en unieke woonomgeving
Bloesemgaerde Wognum onderscheidt zich op vele punten van andere nieuwbouwlocaties in de wijde omgeving. De keus van de kopers is hier zeer gevarieerd te noemen. Geen 13 in een dozijn invulling van huizen die je overal vindt maar een doordacht concept dat aansluit bij de wensen van de kopers.

Kiezen voor een nieuwe woontoekomst die perfect aansluit bij de eigen smaak, stijl en budget. Bloesemgaerde Wognum geeft kopers de ruimte die men nodig heeft om te investeren in de eigen woontoekomst. Wonen in een unieke woonomgeving. Met een krachtige signatuur. Op ruime kavels. Het kan dus toch! Bloesemgaerde geeft kopers na de eerste kennismaking direct een goed gevoel. Het gevoel van hier wonen is iets bijzonders.

De ruime opzet, de karakteristieke 30’er jaren architectuur met oog voor detail, de centrale ligging en de wetenschap dat elke koper inspraak heeft over de indeling cq afwerking van zijn nieuwe woontoekomst maakt dat Bloesemgaerde Wognum zich mag verheugen in een brede belangstelling.

Kijk ook op www.bloesemgaerde.nl voor meer informatie.

De boekuitgave van de Nationale Architectuurguide is gratis verkrijgbaar voor kavelkopers en optienemers bij:
Verkopende makelaar: Hoekstra en van Eck makelaars te Hoorn I Veemarkt 28 I 1621 JC Hoorn I 0229 272712
http://hoekstraenvaneck.nl/Woning/