Enschede – Boddenkamp Centrum

Zelf bouwen in Enschede: in het centrum of in het groene buitengebied

Uw droomhuis bouwen op een prachtige locatie in Enschede? Het is in Enschede mogelijk. De gemeente Enschede biedt u namelijk een veelzijdig kavelaanbod en veel vrijheid in het ontwerp. Uitgangspunt is dat u veel ruimte krijgt om uw woonwensen waar te maken. U weet namelijk zelf het best waar uw toekomstige woning aan moet voldoen!

Volop mogelijkheden
Op basis van uw wensen en voorkeuren een huis bouwen op een eigen kavel? De gemeente Enschede biedt u volop mogelijkheden. Of u nu midden in de stad wilt wonen of in het karakteristieke groene buitengebied, er zijn ongetwijfeld kavels beschikbaar die aan uw wensen voldoen. Daarnaast kunt u qua bouwstijl alle kanten op. Van modern tot klassiek of daar tussenin, alles is mogelijk!

Bureau Kaveluitgifte: u staat centraal
Uw wensen en voorkeuren staan centraal bij de medewerkers van Bureau Kaveluitgifte. Samen met u kijken we naar de vele mogelijkheden die Enschede te bieden heeft. U kunt gedurende het hele traject op onze betrokken begeleiding en ondersteuning rekenen. Van oriëntatie tot aan de oplevering u staat er niet alleen voor. Neem contact met ons op als u informatie wilt over de vele mogelijkheden.

Boddenkamp: middenin de stad
In het centrum van Enschede ligt de wijk Boddenkamp. Een ideale plek met de bruisende binnenstad op loopafstand, maar waar u toch rustig kunt wonen. In het hart van Boddenkamp worden gefaseerd 120 kavels uitgegeven. Op deze prachtige locatie heeft u de kans om zelf te bouwen naast de binnenstad met haar verrassende winkelstraten, gezellige cafés en boeiende culturele programma’s. De kavelgrootte in Boddenkamp varieert van 150 m² tot 500 m², waarbij u in veel gevallen zelf de grootte bepaalt. De keuze is aan u.

t’ Vaneker: bouwen in vrijheid 
Wonen en leven in ‘t Vaneker, dat is de sleutel tot volledige vrijheid. Bouw je eigen huis op een kavel naar keuze. Waar je ook voor gaat; de stad of het bos, sporten of lezen, rust of dynamiek, wandelen of winkelen: in ‘t Vaneker draait het precies om wat je wilt.

‘t Vaneker, een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede met het zo typische coulissenlandschap. Houtwallen en bospercelen, afgewisseld met open weiden en bouwland. Riant wonen met altijd een vrij uitzicht…

Het prachtige Twentse landschap vormt de verbindende factor met jouw ultieme woongenot. Combineer de kwaliteiten van het Twentse landschap met riant wonen op de grens van stad en buitengebied. Je hebt de vrijheid in het aantal woningen dat je op een kavel wilt realiseren, de vrijheid in woonstijl én diverse keuzes in duurzaam wonen. Jouw eigen inbreng staat centraal en daarmee is ’t Vaneker uniek.

Kijk voor meer informatie op de website: www.vaneker.nl zie ook www.boddenkamp.nl.

Gemeente Enschede – Kavelwinkel Stadskantoor I Hengelosestraat 51, Enschede I 053 4815141
[email protected]www.enschede.nl/kavelstekoop