Ermelo – Het Trefpunt

Het Trefpunt – Vrije kavels in de natuur – Ermelo

Aan de rand van de Veluwe, omgeven door bossen en heidevelden en op fietsafstand van Wolderwijd en Veluwemeer, ligt Ermelo. Deze geliefde plek combineert een authentieke, gemoedelijke sfeer met een verrassend ruim aanbod aan voorzieningen. Het verenigingsleven bruist en u kunt kiezen uit meerdere scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. Genieten van groen en water.

Als u in Ermelo woont, weet u zich omringd door een ongekende rijkdom aan natuurschoon. De bossen in de directe omgeving lenen zich bij uitstek voor heerlijke wandelingen, paarden- en fietstochten. En wilt u recreëren op en rond het water? Ook dan kunt u dicht bij huis terecht. Strand Nulde/Horst, op nog geen vijf kilometer afstand van Het Trefpunt.

Ermelo is in 2011 uitgeroepen tot groenste gemeente van Nederland en met een vrije kavel in Het Trefpunt woont u in een van de groenste stukje van Ermelo. In een woonwijk in wording, die nu al volop sfeer en karakter ademt. Midden in een bestaand bos en ook een zeer gunstig gelegen. In de eerste bouwfase van Het Trefpunt is al een flink aantal woningen gerealiseerd. Wat daarbij vooral opvalt, is dat deze woningen ondanks hun jonge leeftijd geen stereotype ‘nieuwbouwgevoel’ oproepen. Door hun architectuur, met duidelijke invloeden van de stijl van de jaren ‘30, sluiten ze perfect aan bij de bestaande omgeving.

Binnen het plangebied zijn er 14 vrije kavels uitgegeven. De kavels variëren in grootte van circa 600 m2 tot 1000 m2, prijzen vanaf € 260.000,– VON. Op deze unieke locatie wordt aan particulieren de mogelijkheid geboden om hun eigen woning te bouwen volgens de stedenbouwkundig richtlijnen van de gemeente Ermelo. Vanwege de hoge basiskwaliteit die het bosrijke gebied heeft en het behouden daarvan, wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke ruimtelijke kwaliteit. Ofwel de ambities voor de te bereiken beeldkwaliteit in Het Trefpunt hebben zowel betrekking op plaats en uiterlijk van de bouwwerken als op de inrichting van tuinen en erven. Daar wordt de nadruk op gelegd omdat zowel huis als tuin straks onderdeel uitmaken van ‘wonen in een parkbos’.

De 14 vrije bouwkavels, bieden veel ruimte om uw woondroom te verwezenlijken. De tuinen liggen op het zuiden, aan de voorzijde van de kavels worden groene erfafscheidingen aangebracht. Ervaar het zelf! De unieke bosrijke ambiance van Het Trefpunt laat zich nauwelijks in woorden vangen. Het is een gevoel dat u eigenlijk gewoon moet ervaren, door er eens een kijkje te gaan nemen.

Kijk op onze website www.hettrefpuntermelo.nl voor het laatste nieuws en de status van de verkoop.

UWOON I Dr. Holtropstraat 77, 3851 JH, Ermelo I 0341 565100 I E [email protected] I www.uwoon.nl