Friesland – kavels Windgroep

Zelf bouwen in Friesland
Leeuwarden – Drachten – Noordwolde Zuid

Fryslân Het land van meren en polders. Van traditie en karakter. Van elfstedentocht en fierljeppen. Van kaatsen en skûtsjesilen. Van gemeenschapszin en eigengereidheid. Een land met een rijke historie. Een land dat zowel bewoner als toerist veel rijkdom te bieden heeft. In natuur. In cultuur. In economie.

In deze bijzondere provincie biedt Wind Groep drie mooie projecten met vrije bouwkavels voor particuliere opdrachtgevers: Blitsaerd te Leeuwarden, Dobbehof te Drachten en Rohé te Noordwolde Zuid.

Blitsaerd, Leeuwarden
Blitsaerd is een groene, waterrijke woonwijk op nog geen tien minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden. Blitsaerd biedt u vrije bouwkavels, waarvan een deel aan bevaarbaar water. Kavels zijn te koop vanaf € 99.700,- v.o.n. excl. btw (720 m2).

Blitsaerd is een wijk die aan de zuidzijde begrensd wordt door de Bonkevaart, één van Neerlands meest bekende vaarten. In zomertijd een vaarroute voor de vele waterliefhebbers en tijdens een hele strenge winter de finish van de Elfstedentocht. Blitsaerd is een wijk die garant staat voor een permanent vakantiegevoel. Door de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Door de opzet en kavelverdeling. Wonen in Blitsaerd is dan ook wonen met allure. Een goed uitgangspunt voor mensen die weten hoe van het leven te genieten.

Meer info: www.blitsaerd.nl.

Dobbehof, Drachten
Aan de rand van Drachten bevindt zich de historische locatie waar Dobbehof is verrezen. De nieuwbouwwijk is gunstig gelegen: Dobbehof is de noordelijke entree van de gewilde woonwijk Fennepark, een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Een veilige, vertrouwde en kindvriendelijke leefomgeving. Het nieuwbouwproject Dobbehof is een uniek project op een bijzondere plek, in de nabijheid van zowel natuurgebied als stedelijke voorzieningen. Op de locatie van het plan bevindt zich een historische dobbe – een gegraven waterpoel die ooit als drenkplaats voor vee of als waterreservoir werd gebruikt. Dit blijvende natuurlijke element is kenmerkend voor de rust en de groene uitstraling van het nieuwbouwproject.

De architectuur van de woningen is geïnspireerd door de Engelse Tudor stijl. Deze stijlvolle architectuur stamt uit de zestiende-eeuwse Engelse koningskringen. De wit/zwarte gevels in combinatie met robuust metselwerk springen direct in het oog. Kenmerkend zijn verder de steile daken met dwarskappen, grote schoorstenen en smalle, hoge ramen. In het plan Dobbehof zijn nog twee bouwkavels beschikbaar van 1013 en 1480m2.

Meer info: www.dobbehof.nl.

Rohé, Noordwolde Zuid
In het fraaie dorp Noordwolde-Zuid met veel groen in de omgeving, ligt het nieuwbouwproject Rohé. De 1ste fase is grotendeels gerealiseerd. Fase II is nu in verkoop. Naast projectmatige woningen is hier ook ruimte voor 8 bouwkavels gereserveerd. De kavels zijn bedoeld voor zelfbouw en variëren in grootte van 450 tot 690 m². Op deze kavels kunt u uw droomhuis realiseren, want hier kan een grote verscheidenheid aan woningtypes worden gebouwd. Kavelprijzen vanaf € 66.555,- v.o.n. incl. btw.

Meer info: www.windgroep.nl

Wind Groep I De Opgang 2, 9203 GD Drachten I 0512 571471 I [email protected] I www.windgroep.nl