Heeze-Leende, Sterksel: Kloostervelden

Een oase van rust en gemoedelijkheid

Kloostervelden is gelegen in het buitengebied van Sterksel. Het leefgebied blinkt uit in landelijke schoonheid, voelt aan als een park en is ingebed in een typisch Brabants panorama. Landelijk wonen dus, op maximaal twintig minuten fietsen van Heeze en Leende en half uurtje met de auto of het openbaar vervoer van Eindhoven.

Welkom in de regio
In de sfeervolle en bovenal veilige gemeente Heeze-Leende wordt er aan de wijk Kloostervelden gebouwd. Of u nu voor rust kiest of juist voor actie, er is ruimte voor elk moment. Lekker winkelen, een potje hockey of uit eten met vrienden. Heeze-Leende is een heerlijke plek om te wonen, te werken en te ‘zijn’. De authentieke, Brabantse gemoedelijkheid is op elke straathoek voelbaar. Het is een plek met karakter en fundament.

Een dorp waar u (op) kunt bouwen!
Rondom het bijna 100 jaar oude klooster Providentia en de aangrenzende monumentale kapel vormt zich de nieuwbouwwijk Kloostervelden. Een wijk met veel meer dan wonen in een omgeving met schitterende natuur. Hier worden namelijk reguliere woningen gebouwd in dezelfde wijk als waar kwetsbare medemens in hun kleinschalige zorgwoningen wonen. Deze bijzondere bewoners kunnen ons in ons vaak gehaaste leven nog veel leren over hun natuurlijke vertraging en pure levens beleving.

Bouw uw eigen droomhuis
Aan de groene bosranden van Kloostervelden heeft u de kans om uw eigen droomhuis te realiseren. Er zijn veel mogelijkheden om uw huis te realiseren. Zo zijn er kavels waar u een boerderijwoning kan bouwen maar ook kavels waar u uw bungalow kan ontwerpen. De kavels variëren van 443 m2 tot wel 2.000 m2 met een vanaf prijs van €140.500,- VON Binnen Kloostervelden is er voor iedereen een geschikte bouwkavel te vinden.

Kievithof
Aan het Kievithof worden negen bouwkavels vrijgegeven die zijn verdeeld over fase 5c en fase 5d. Op de vijftal kavels van fase 5c is het mogelijk om uw woning te ontwerpen van twee lagen met kap, in een wat statiger jasje. In fase 5d is het mogelijk om op één van de vier kavels een bungalowwoning te bouwen met kap.

Aan de bosrand
De zeven kavels van fase 6d bevinden zich in de luwte van het plan, van het oostelijk gelegen bosgebied gescheiden door een sloot. Hier kunt u uw droomhuis in baksteenarchitectuur laten realiseren. Om het huis een landelijke uitstraling te geven is het hier mogelijk om houten elementen toe te voegen aan het ontwerp.

Buitenleven
De kavels zijn gelegen aan de rand van Kloostervelden, met de rug naar de bosrand en de voorgevel naar de open natuur. Op de vijf vrije kavels uit fase 8a mogen woningen met één of twee lagen met kap (zadeldak), met een wat modern landelijke uitstraling gebouwd worden.

Fase 8b van de wijk Kloostervelden draait om het begrip ‘buitenleven’. Op deze kavels woont u midden in het groen en heeft u wijds uitzicht op de natuur dat Kloostervelden voor u te bieden heeft. Op ‘het boerenerf’ mag u uw eigen moderne boerderij- of schuurwoning realiseren.

Meer weten? Kijk op www.kloostervelden.nl of neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

Makelaardij OLAV I Kapelstraat 11, 5591 HC Heeze I 040 2233345 I [email protected] I
www.makelaardijolav.nl / www.kloostervelden.nl

Beeld:
Overview Kloostervelden, ontwikkeling CRA Vastgoed
Bungalow met kap (fase 5d) – van Os architecten
Moderne schuurwoning (fase 8b) – Broos en Bruijn architectuur
Bakstenenarchitectuur met landelijke uitstraling (fase 6d)
Villa – Overgooi Moderne boerderijwoning (fase 8a) – VOM architectuur