Oisterwijk / Berkel-Enschot

Diverse droomkavels in of nabij de Parel in ’t Groen

Met 80 vennen, is Oisterwijk een gemeente met één van de opmerkelijkste natuurgebieden van Nederland, daarnaast heeft het ruim 6.000 terrasstoelen en diverse exclusieve shops tegen een monumentaal decor. Deze en nog vele andere parels maken samen Oisterwijk, Parel in ’t Groen.

Binnen deze parel maar ook in de directe omgeving, zijn er diverse idyllische plekken die u de kans geven om een, wellicht al lang, gekoesterde woonwens werkelijkheid te laten worden.

Patrijslaan Oisterwijk
In deze villawijk bieden wij een bouwkavel aan van 766 m², gelegen aan een rustige doodlopende straat. Hier geniet u van de rust, ruimte en de groene bosrijke omgeving, in de directe nabijheid van de vennen en bossen van natuurgebied “De Kampina”.

Heukelomsebaan Moergestel
Op een prachtige locatie te midden van groen en natuur bieden wij u dit bijzondere “Landgoed” aan van maar liefst zo’n 6,5 hectare. Een unieke kans voor diegene die op zoek is naar ruimte, rust en natuur in een omgeving gekenmerkt door de Oisterwijkse bossen en vennen. Kortom prachtig leven in een stukje natuurschoon in Brabant. Neemt u de uitdaging aan om op deze unieke “Landgoed” locatie uw nieuwe thuis te ontwerpen?

De Kolenvense Akkers
In het mooie landelijke Berkel-Enschot, onder de rook van Tilburg zijn een 23-tal royale en betaalbare villakavels te koop. Mooi wonen op de Akkers van Berkel. Een kleinschalige villawijk waar u zelf de architect/ontwikkelaar en desgewenst zelfs de bouwer van kunt zijn!

KVL terrein
Bent u een stadsmens? Midden in het hart van Oisterwijk, nabij alle gezellige winkels en terrassen, aan de rand van een wijk waar oude en nieuwe bebouwing een perfecte hippe industriële combi vormen, bestaan er slechts 5 kansen om zelf het straatbeeld van Oisterwijk te bepalen. Kortom 5 bouwkavels tussen 400 en 500 m².

Pannenschuur Buiten
Een prachtige nieuwe woonwijk aan de rand van Oisterwijk, grenzend aan Hoog Heukelom. Het huidige open landschap behoudt zijn karakter dankzij de parkzone als groene hart van de wijk. Wilt u heerlijk wonen op een toplocatie in een landelijke leefomgeving? In Pannenschuur Buiten zal er een aangename mix ontstaan van verschillende woningtypen.

Het kan niet anders zijn dan dat u door dit gevarieerde aanbod aan bouwkavels u uw woonwensen nu eindelijk kunt gaan realiseren. Wij spreken graag met u af om in alle rust alle mogelijkheden eens te bespreken.

Graag tot ziens in Oisterwijk!

Gemeente Oisterwijk I De Lind 44, 5061 HX Oisterwijk I 013 5291311 I verkoop Lelieveld makelaardij I Stationsplein 1, 5061 HG Oisterwijk I 013 5210222 I www.lelieveldmakelaardij.com