Koudekerke – Buitenplaats Der Boede

Your way of living – Koudekerke, gemeente Veere

Op het Zeeuwse eiland Walcheren, tussen Noordzeestrand, Vlissingen en Middelburg, ligt Buitenplaats Der Boede. Een indrukwekkend landgoed met monumentaal huis aan de rand van Koudekerke.

Op het landgoed zijn 22 riante kavels beschikbaar met oppervlaktes van bijna 1.200 m2 tot ruim 5.200 m2. Vanaf € 365.000,- v.o.n. Hier heeft u alle vrijheid om uw droomvilla te realiseren. Zowel permanente als recreatieve bewoning is mogelijk.

Vier architecten hebben op uitnodiging van de ontwikkelaar een aantal woningontwerpen gemaakt: Atelier 3, BuroSALT, Grosfeld Van der Velde en RoosRos. Iedere architect laat daarbij een eigen stijl zien. Aan u de keuze om met één van deze geselecteerde architecten of met uw eigen architect aan de slag te gaan.

Een beeldkwaliteitsplan met respect voor de historie van deze plek zorgt voor een waardige invulling. Er is veel variatie mogelijk in bouwvormen en stijlen, binnen kaders die ervoor zorgen dat Buitenplaats Der Boede haar rijkdom en statigheid behoudt. Het maakt het tot een genot om hier te mogen wonen.

De bestaande groene omgeving wordt zoveel mogelijk gehandhaafd. Op een speelse manier worden de kavels opgenomen in het bosrijke groen. Op diverse plekken wordt het bestaande groen fors uitgebreid zodat jonge aanplant en volwassen groen zorgen voor een natuurlijke flora. U kunt vanaf het moment dat uw woning wordt opgeleverd genieten van het wonen in een groene omgeving vol rust en privacy.

Bestaande landschappelijke elementen worden gerespecteerd en gerestaureerd met passende beplanting. Bij de entree van Buitenplaats Der Boede heeft u vanaf meerdere kanten een fraai zicht op het monumentale huis en het rijke groen. Dat is wel heel bijzonder thuiskomen.

Kijk voor meer informatie op: www.derboede.nl

Verkoop: Makelaarskantoor Wisse Vastgoed
Singel 14, 4357 BW Domburg, Tel: 0118 580055
[email protected],  www.derboede.nl

Fotografie: Buro voor de Boeg, Paul de Graaff. Artist impressies: Invite