Zwolle – Vrije sector kavels

Vind uw droomkavel in Zwolle

Droomt u ervan om op uw eigen stuk grond het huis van uw dromen te bouwen? Leef uw droom in Zwolle! De gemeente Zwolle heeft diverse vrije sector kavels in de verkoop, waar u uw woonwensen kunt realiseren.

Wonen in een rustige, groene omgeving of juist levendig? Intiem en sfeervol of riant met veel privacy? In een dorpse en vriendelijke omgeving of meer richting de stad? Wonen en werken onder één dak? Het is allemaal mogelijk in Zwolle.

De stad Zwolle
Zwolle, met haar sfeervolle historische binnenstad, ademt één en al sfeer uit. Werkelijk overal zijn de sporen van het rijke verleden terug te vinden. Zwolle kwam door de handel over de rivier de IJssel al in de vroege Middeleeuwen tot bloei. In de 15e eeuw ontwikkelde Zwolle zich tot machtige Hanzestad. Als je door de Middeleeuwse binnenstad loopt proef je het rijke verleden tot op de dag van vandaag.

De karakteristieke gevels, de verdedigingsmuur, de sassenpoort, de Peperbus en de stervormige stadsgracht zijn de publiekstrekkers bij uitstek. In de stad is altijd wat te doen. Er zijn talloze terrasjes en winkels, een groot theater en bijzondere restaurants. Zwolle kan zich dus met recht de hoofdstad van Overijssel noemen.

Wij verwelkomen u graag!

Een selectie uit de beschikbare kavels in Zwolle:

Oude Mars
Het authentieke, landelijke buitengebied de Oude Mars voorziet in het fraaie decor voor wonen op niveau, terwijl de stadse levendigheid vlakbij is. Royaal en exclusief wonen in een unieke landgoedsfeer, omringd door rust, groen en ruimte.

Stadshagen
In Stadshagen is het bijzonder wonen. Stadshagen is een jonge, groeiende moderne wijk met het zicht op de stad en de voeten in de polder. Met de fiets ben je binnen tien minuten in de binnenstad van Zwolle en met twee minuten sta je in het natuurgebied van Mastenbroek. Stadshagen is een levendige wijk waar op gebied van winkelen, kinderactiviteiten, cultuur, sport en natuur van alles te beleven valt. Kortom je voelt je thuis in Stadshagen.

Zwolse Buiten
Het Zwolse Buiten is uniek, eigenzinnig, exclusief en puur. Wonen met allure en een hoge mate van privacy in een bosrijke omgeving. Het Zwolse Buiten biedt de ideale
omgeving voor wonen naar eigen wens.

Westenholte
Westenholte is één van de oudste wijken van Zwolle en was lange tijd een dorp op zich. Dit landelijke karakter is altijd bewaard gebleven. Westenholte betekent wonen in de sfeer van een dorp, met de faciliteiten van de stad.

Meer informatie
Wilt u meer weten over een kavel of wilt u zien welke kavels er nog meer in Zwolle beschikbaar zijn? Kijk op www.zwolle.nl/kavels voor een handig overzicht en meer informatie.

Gemeente Zwolle – Informatiecentrum I Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle (Stadskantoor, centrale hal)
T 14038 / 038 4982867 I www.zwolle.nl/kavels