Maasdriel – bouwlocaties

Centraal gelegen in Nederland combineert de gemeente Maasdriel het dorpse leven met stadse gemakken, volop mogelijkheid voor recreatie én een uitstekende bereikbaarheid. De gemeente Maasdriel bestaat uit elf kernen, waaronder Kerkdriel en Hurwenen. Bij ons kunt u landelijk wonen in het Rivierengebied met snelweg A2 en treinstation Zaltbommel binnen handbereik. Binnen onze eigen levendige gemeente vind u veel voorzieningen. Vlak bij liggen de bruisende stad Den Bosch en het prachtige vestingstadje Zaltbommel waarmee voorzieningen als middelbare scholen altijd dichtbij zijn.

Hurwenen – Wielewaallaan
Het kleinschalige woningbouwplan aan de Wielewaallaan in Hurwenen biedt ruimte en natuur in een gezellig dorp. De locatie ligt landelijk aan de zuidrand van Hurwenen, dicht bij natuurreservaat de Hurnse Kil aan de rivier de Waal. Er zijn bouwkavels te koop waarvan afhankelijk van uw wensen de breedte in overleg met de gemeente kan worden bepaald. Naast bouwkavels zijn in dit plan ook projectmatige woningen te koop.

Kerkdriel – Kersenbuurt
Een unieke locatie in Kerkdriel waarbij de kernkwaliteiten van een dorp (rust, ruimte,groen, kleinschaligheid en geborgenheid) zich uitstekend laten combineren met verrassend veel voorzieningen voor recreatie, sport, culturele activiteiten en winkelen. De oppervlakte van de deels welstandvrije kavels varieert van 300 m² tot 1.000 m². Voldoende ruimte voor uw droomhuis!

Samen bouwen
Wilt u samen bouwen? De ruime kavels zijn geschikt voor vrijstaande bouw en twee-onder-een-kapwoningen. U bent bij de gemeente Maasdriel van harte welkom. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Grondprijs
De grondprijs is € 300,- p/m². Wilt u een vrijstaande woning bouwen op een kavel van 400 m² dan kost de grond u € 120.000,-. Voor een tweekapper op twee kavels van ieder 300 m² betaalt u per kavel € 90.000,-. Alle prijzen zijn exclusief btw en kosten koper.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie over de locaties, flexibele grootte of beschikbaarheid van de kavels? Bel of mail de gemeente Maasdriel via 14 0418 of [email protected] en vraag naar Lies Heessels. Een afspraak maken kan natuurlijk ook. Wij praten u graag kosteloos en vrijblijvend bij over de mogelijkheden om uw droomhuis te bouwen in Maasdriel.

Gemeente Maasdriel I Kerkstraat 45, 5331 CB Kerkdriel I
Telefoonnr.: 14 0418 I [email protected]
www.maasdriel.nl