Tynaarlo – Zuidoevers, Ter Borch

Het goede leven in landelijke omgeving

Wie hier eenmaal woont, wil niet meer weg. Niet voor niets is de gemeente Tynaarlo door het blad Elsevier uitgeroepen als beste woongemeente van Drenthe. Gelegen tussen Groningen en Assen. De wereld ziet er mooi uit in de kop van Drenthe. Je gaat van dit gebied houden. Van de Hondsrug, van de Drentsche Aa, de bossen en de meren. Van het goede leven in onze landelijke omgeving. Wonen in de gemeente Tynaarlo is ronduit genieten.

Eelde, Groote Veen – Landgoederenzone
Groote Veen ligt aan de rand van Eelde, tussen het dorp en de beroemde landgoederen. De ontwerpers van de wijk hebben zich door deze bijzondere ligging laten inspireren. Het wordt een wijk met een dorps karakter, maar met een allure die de landgoederen aan de overkant waardig is: ruime kavels, veel groen, huizen met veel variatie in vorm en beperkte bouwhoogtes.

Eelderwolde, Ter Borch – Kruispunt van stad en land
Ter Borch is een woongebied met drie karakteristieke wijken. In elke wijk beleeft u de natuur en het water op een andere manier. Zo bepalen de lommerrijke lanen, de grote tuinen en hagen het beeld van de inmiddels geheel afgeronde Tuinwijk.

In de naastgelegen Waterwijk staan de woningen op zes eilanden. Woont u in de Waterwijk, dan kunt u met uw boot rechtstreeks naar het Paterswoldsemeer varen. Alle eilanden hebben een eigen karakter door de architectuur van de bebouwing die associaties oproept met traditionele water gerelateerde bebouwing. In de Waterwijk zijn nog enkele kavels beschikbaar.

De laatste wijk van Ter Borch, de Rietwijk, is volop in verkoop. Smalle dijkjes, brede sloten rietoevers zullen het beeld van de wijk bepalen. De woningen komen verhoogd te liggen ten opzichte van de tuin, zodat het water en de rietkragen van uit de woningen goed zichtbaar zijn.

De Groeve, Zuidoevers – Ruimte – Rust – Natuur
Nieuwbouwwijk Zuidoevers in De Groeve is een wijk voor natuurliefhebbers. De ruimte, de rust en de vogels van het Zuidlaardermeer zijn vlakbij. U kunt hier wonen op zeer riante kavels van minimaal 1440 tot maximaal 3050 m2. In De Groeve woont u centraal tussen een schat aan voorzieningen. Neem bijvoorbeeld het theater: binnen een straal van een half uur rijden hebt u keus uit vijf gerenommeerde theaters: Groningen, Assen, Hoogezand, Veendam en Stadskanaal. De dagelijkse voorzieningen vindt u op een steenworp afstand in Zuidlaren.

Gemeente Tynaarlo I Kornoeljeplein 1, 9481 AW Vries I 0592 266662 I [email protected] I www.tynaarlobouwt.nl