Hardenberg – bouwlocaties

Hardenberg biedt alle ingrediënten voor het goede leven – Gemeente Hardenberg

In een prachtige omgeving, met werk dichtbij huis en alle voorzieningen binnen handbereik is het bijzonder prettig wonen in de gemeente Hardenberg. Dynamiek en internationale ambitie gaan er hand in hand met aandacht voor elkaar en kleinschaligheid. De vrije tijdsbeleving, de gastvrije sfeer en de rivieren Vecht en Reest zorgen voor een permanent vakantiegevoel.

De sleutel tot uw woonwens

Op één van de vrije kavels die verspreid over de gemeente beschikbaar zijn, krijg je de kans jouw droomhuis te bouwen. Er zijn kavels beschikbaar voor een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning. Meer weten over de beschikbare kavels in de gemeente Hardenberg? Op www.hardenberg.nl/kavels vind je meer informatie. Op de digitale kavelkaart zie je direct welke kavels nog beschikbaar zijn.

Dedemsvaart – Bransveen
Aan de zuidkant van Dedemsvaart ligt woongebied Bransveen. Dichtbij het centrum met al z’n voorzieningen, maar met het karakter van het groene buitengebied. In Bransveen proef je de sfeer van de oude kanalen en wijken in Dedemsvaart, met daarlangs gevarieerde bebouwing en veel groen en water. Groenzones, wadi’s, speelvelden, fiets- en wandelpaden bieden ruimte om te spelen, te wandelen of elkaar te ontmoeten. Ook aan energiebesparing is gedacht; dankzij de ligging van de kavels kan zonne-energie zo optimaal mogelijk worden toegepast. Bransveen biedt ruimte voor verschillende woningontwerpen, vrijstaand of twee-onder-een-kap. Zo kun je invulling geven aan jouw woonwens in een aantrekkelijke en afwisselende woonbuurt.

Gramsbergen – Garstlanden
Het pittoreske stadje Gramsbergen bestaat al sinds de dertiende eeuw en is met z’n gezellige en sfeervolle centrum goed bewaard gebleven. Het is bijzonder prettig wonen in het woongebied Garstlanden, aan de rand Gramsbergen. Garstlanden is ruim op-gezet met lanen die in een groene en landelijke omgeving liggen. Laat jouw woonwens uitkomen door hier een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning te bouwen. Extra bijzonder zijn de zeer ruime boskavels.

Slagharen – Moeshoek
Het ondernemende dorp Slagharen is vooral bekend van het attractiepark. Maar het is er ook fijn wonen. In het woongebied Moeshoek zijn kavels beschikbaar waar je zelf een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning kunt bouwen. De woningen in Moeshoek passen goed bij de rest van het dorp en worden geheel volgens de veen-koloniale ontginningstraditie gebouwd aan rechtlijnige en ruime woonstraten.

Het Woonteam helpt je verder
Heb je interesse in een bouwkavel in de gemeente Hardenberg? Neem dan contact op met het woonteam van de gemeente. Het woonteam ondersteunt je stap voor stap bij het vervullen van jouw woonwens en kijkt met je mee naar de mogelijkheden. Je kunt het woonteam bereiken door te bellen naar 14 0523 of mailen: [email protected].

Gemeente Hardenberg
I Stephanuspark 1,
7772 HZ Hardenberg I T 140523
[email protected]
www.hardenberg.nl / www.hardenberg.nl/kavels