Wikaza – CPO zelfbouwlocaties

WIKAZA – zo ga ik wonen

Samen bouwen, zelf wonen

Op dit moment vind je op Wikaza.nl  zo rond de 109 zelfbouwlocaties. Wikaza heeft haar activiteiten intussen uitgebreid naar de regio’s: Zaanstad, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Hilversum, Regio Haaglanden, Groningen en Den Haag. En overige locaties. De zelfbouw-community breidt zich zo langzaam maar gestaag uit.

Wat is Wikaza?
Stel je weet een bouwlocatie waar je wel zou willen wonen, maar hij is te groot om het alleen te doen: Wikaza helpt je dan om een bouwgroep te vormen die matcht met je woon-ideeen. Samen bouwen, zelf wonen.

Samen bouwen is goedkoper, eenvoudiger en leuker dan individueel bouwen of het kopen van een kant en klare woning.

Kijk hiervoor op de site van www.wikaza.nl voor alle bouwlocaties waar je je bij aan kunt sluiten of waar je partners kunt vinden die bij je woon-idee passen.

Op al deze zelfbouwlocaties zoeken particulieren die een bouwgroep hebben gevormd zelf hun bouwpartners zoals een architect en aannemer voor het vormgeven van hun woon-idee.

Speciaal hiervoor werkt De Architectuurguide samen met Wikaza en wijden we aan deze zelfbouw-community een hoofdstuk in de boekuitgave: ‘De Nationale Architectuurguide’. Tevens vind je onder extra op deze site meer uitleg over gemeenschappelijk particulier opdrachtgeverschap (zelfbouwers) en over hoe Wikaza werkt als hèt onafhankelijke platform voor zelfbouw in Nederland.

Voor 200 deelnemers van Wikaza die zich op de site www.wikaza.nl inschrijven is het boek De Nationale Architectuurguide gratis beschikbaar gesteld waarin bekende architecten, talentvolle nieuwkomers en aannemers die zich specifiek richten op (collectief) particulier opdrachtgeverschap hun diensten aanbieden en hun werk presenteren ter inspiratie voor het vormgeven van woon-ideeen. Het boek De Nationale Architectuurguide wordt ook gratis uitgereikt aan deelnemers van Wikaza tijdens informatiebijeenkomsten die door Wikaza worden georganiseerd.

WIKAZA-team I Graaf Hendriklaan 55, 3818 DL Amersfoort I [email protected] I 033 46 55 800 I www.wikaza.nl