Almelo – NoordOost

Almelo NoordOost. Uw Vrijheid. Uw Stijl

Van notariswoning tot traphuis, van kangoeroewoning tot rietgedekte villa. Almelo NoordOost biedt mensen die graag zelf een huis willen bouwen de mogelijkheid hier hun droom te verwezenlijken. Op een unieke plek in Twente, waar u volop geniet van de landelijke rust en waar de stad, met heerlijke stadspleinen, verlaagde kades langs het water, restaurants en theater, nooit ver weg is.

Het voelt alsof u in het buitengebied woont en toch liggen de voordelen van de stad binnen handbereik. Almelo NoordOost, met haar verschillende parkbuurten, is ontworpen met vrijheid als uitgangspunt en biedt toekomstige bewoners daarmee letterlijk en figuurlijk alle ruimte. Almelo NoordOost biedt u de kans zelf volledig de regie ter hand te nemen of samen met een architect een unieke persoonlijke stijl te creëren. U wordt niet geconfronteerd met allerlei regels en voorschriften. Die zijn in Almelo NoordOost namelijk tot het minimum beperkt. Dat biedt maximale mogelijkheden: van een vrijstaande villa onder moderne architectuur tot een prachtig landhuis of onderscheidende nulwoning.

Parkbuurten
De kavels in Almelo NoordOost hebben een doordachte oriëntatie op het Twentse landschap. Karakteristiek zijn brede groene scheggen, meanderende waterlopen afgewisseld door statige lanen, slingerende paden en mooie houtwallen. Voor kinderen is er een prachtige speelheuvel, met touwnetten, klim- en stappalen waar ze onbekommerd kunnen dollen. NoordOost betekent bouwen in een karaktervolle groene omgeving en vanaf de eerste dag genieten van wonen en leven.

Vrije kavels al voor € 220,- per m2
De luxe vrije kavels in NoordOost variëren van 600 m2 tot 3500 m2, beschikbaar vanaf € 220,- per m2. De parkbuurten met kavels tot 2000 m2 en kavels van 2000 m2 tot 3500 m2 zijn flexibel verkaveld. Liever een grotere kavel? Dan zetten wij alles op alles om tegemoet te komen aan uw wens. Kees Potze, persoonlijk adviseur van Almelo NoordOost, laat u graag kennismaken met de bijzonderheid van wonen in NoordOost. U kunt een afspraak met hem maken via (0546) 54 1144 of via [email protected]. Bekijk samen met hem het plan, uw ideale kavel of maak kennis met aansprekende architectuurreferenties. We begeleiden u van een optie op een kavel tot de uiteindelijke aankoop. En schijnt de zon? Dan nemen we u graag mee voor een wandeling door de Almelose binnenstad.

Twente

Almelo is een verrassend leuke stad om te ontdekken: een prachtig grafelijk gebied middenin het centrum, drie jachthavens, de cultuur van twee theaters, een bioscoop in hartje stad en leuke evenementen. Het achterland van Almelo met haar glooiende landschap behoort tot de mooiste gebieden van Twente. Bouwen én wonen in Almelo NoordOost betekent een waardevolle investering in uw toekomst.

Almelo NoordOost I Gemeente Almelo, Haven Zuidzijde 30, 7607 EW Almelo I 0546 541111 I [email protected]
www.almelo.nl I www.almelonoordoost.nl