Doetinchem – bouwlocaties

Maak van je droom een huis

Vertaal je woonwensen tot een woning. Vanaf de eerste ingeving tot en met de indeling. Bepaal je eigen luxe en comfort. En kies zelf een architect en een aannemer. En dat op een locatie waarbij alle voorzieningen binnen handbereik zijn, dichtbij en overzichtelijk. Het kan in Doetinchem, een gemeente met een unieke eigen identiteit. Bouw hier onder eigen regie je droomhuis op één van de kavels die te koop zijn binnen de gemeente. In de stad, dorp of het groen. Gemeente Doetinchem heeft daarnaast de grondprijzen van bijna al haar projecten verlaagd. De bouw van je huis komt zo misschien wel een behoorlijke stap dichterbij. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Wonen in een exclusief decor Op de Vijverberg
Wonen Op de Vijverberg betekent wonen aan de bosrand in een wijk met veel groen, rust en ruimte. Er zijn maar liefst 45 kavels beschikbaar voor de bouw van uw droomhuis. U beslist zelf over oppervlaktes, volume en ontwerp van de woning. Maar u heeft ook veel keuze in de ligging en afmeting van de kavel. De kavels hebben veelal een oppervlakte van 600 m2. Wilt u dus nog een echt grote kavel? Hier kan het! Maar heeft u liever een andere afmeting? Dan kan dat vaak ook. Een kavel op de Vijverberg is wat dat betreft echt maatwerk, allen gegarandeerd met veel groen in uw toekomstige leefomgeving. Met de nieuwe grondprijzen betaalt u voor bijvoorbeeld een kavel van 500 m2 nog maar € 151.250,-. De vaste vierkante meterprijs bedraagt € 302,50.

Dorps wonen in Heideslag
Dorps wonen doe je in Heideslag in Wehl. Met een wat meer landelijk karakter in deelgebied Koksgoed. En wat dichter bebouwd in de Motketel. Landweggetjes en kerkenpaden vormen hier mooie routes door de wijk. Er zijn ruim honderd kavels voor een vrijstaande woning of tweekapper. Met uiteenlopende kavelgroottes. Voor elk wat wils, voor elke portemonnee. Je betaalt in het gedeelte Motketel nu slechts € 266,20 per m2. Daarnaast is de verkoop van aantrekkelijke starterswoningen in het gebied Ripperbansveen binnen Heideslag nu ook gestart!

Wonen met allure in het Lookwartier
Bruisend, maar tegelijkertijd ook intiem wonen. Het maakt het Lookwartier tot een wijk met allure. Grenzend aan de drukke binnenstad, maar ook op loopafstand van de Kruisbergse Bossen en met cultuur en voorzieningen binnen handbereik. In een groen en lommerrijk deel van de wijk liggen 8 ruime kavels van zo’n 400 m2 voor een vrijstaand of twee-onder-eenkap huis. Meerdere kavels zijn in prijs verlaagd naar € 338,80 per m2.

Informatie
Naast bovenstaande projecten zijn er nog meer prachtige plekken binnen Doetinchem waar u uw droomhuis kunt verwezenlijken. Voor meer en de meest actuele (prijs)informatie van de kavels kunt u contact opnemen met mevrouw S. Biemans van de gemeente Doetinchem, telelefoonnummer 0314 377 377 of per e-mail [email protected]. Kijk ook op www.doetinchem.nl/kavels voor alle kavels.

Gemeente Doetinchem I Raadhuisstraat 2, 7000 HA Doetinchem I 0314 377 377 I
[email protected] I www.doetinchem.nl/kavels