Zoetermeer – Oosterheem

Verrassend compleet – Zoetermeer

Zoetermeer is een plek waar het goed toeven is. De stad heeft een oude dorpskern, een bruisend nieuw centrum en is rijk aan groen en water. Er zijn weinig plekken in de Randstad met zoveel parken, plassen, polders en buitensport– en recreatiemogelijkheden op een steenworp afstand van de diverse woonwijken. Niet voor niets staat Zoetermeer bekend als ‘Stad tussen de parken’. Tussen deze parken ligt Oosterheem, de jongste nieuwbouwwijk van Zoetermeer.

Oosterheem voor elk wat wils
Wonen in Oosterheem is wonen in een wijk met veel gezichten. Oosterheem leeft en is in alle opzichten compleet. U vindt er een gevarieerd aanbod aan woningen. Het voorzieningenniveau in Oosterheem is hoog. Er is alle ruimte om te spelen, te ontspannen en te recreëren en u woont tussen water en groen. Voor een kavelgrond met uw zelf ontworpen huis biedt Oosterheem mogelijkheden op Villawijk Parkeiland en Hoek van Schieland. Waterrijk of landelijk wonen. Het kan allemaal in Oosterheem.

Villawijk parkeiland
Villawijk Parkeiland ligt aan de zuidzijde van de wijk Oosterheem, is omgeven door water en groen en is uitstekend bereikbaar vanaf de hoofdwegen. Er zijn op Parkeiland 40 kavels voor particulieren die een eigen woning willen bouwen. Zes kavels zijn bestemd voor de bouw van drie twee-onder-een-kap-woningen. De oppervlakte van de kavels varieert.

Hoek van Schieland
Tussen de Zegwaartseweg-noord en de waterpartij aan de Hekendorpstraat in Oosterheem liggen 30 kavels voor particulieren die een eigen woning willen bouwen.
Villawijk Hoek van Schieland is landelijk gelegen in de nabijheid van het Bentwoud in aanleg en het recreatiegebied Noord Aa. De oppervlakte van de kavels varieert.

Nieuwsgierig?
Zowel voor de locatie Parkeiland als voor Hoek van Schieland geldt dat er niet zomaar sprake is van een villawijk. De locaties moeten een hoogwaardige woonomgeving worden. De kwaliteit van de locaties maar ook die van de woningen draagt daar aan bij. Dankzij regels als het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan ontstaat een waardevol geheel waarin uw woongenot gegarandeerd is.

Alle regels en informatie die van belang zijn voor het proces zijn te vinden op onze website: www.kavelszoetermeer.nl en kunt u downloaden.

Voor actuele (prijs)informatie verwijzen wij u ook naar onze website.

Gemeente Zoetermeer, afdeling Stedelijke Ontwikkeling I Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer I T 14079 I [email protected] I www.kavelszoetermeer.nlwww.oosterheem.nl