Arcen – Villa Parc Arcen

Villa Parc Arcen biedt de ruimte en de mogelijkheden

In Villa Parc Arcen (Noord-Limburg) heeft u de ruimte en mogelijkheden om uw droomwoning te realiseren. Op de zeer ruime kavels kunt u uw eigen woning laten ontwerpen en laten bouwen of kiezen voor een speciaal ontwikkelde villa met vele opties. De bouwkavels liggen aan de bosrand, watergang of waterplas. Combineer dit allemaal met de werkelijk schitterende omgeving en u heeft de plek gevonden waar u nog echt kunt genieten van de rust en de natuur in uw droomwoning.

Zeer scherp geprijsde bouwkavels
Het plan bestaat uit riante bouwkavels met een oppervlakte vanaf circa 1.200 m2. De boskavels liggen aan de noord- en oostzijde van het plan. Hier loopt de bosrijke omgeving naadloos over in het villapark. De waterkavels in het zuidelijke deel van het plan liggen aan de bestaande waterplassen. Hier kunt u letterlijk tot in het water bouwen of een eigen strandje of aanlegsteiger realiseren. De kavels in het centrale deel van het plan liggen aan de watergang en hebben bijna allemaal een eigen eilandje: een heerlijk plekje om tot rust te komen.

Kavelprijzen vanaf € 183.000,- v.o.n. (perceeloppervlakte 1.600 m2, landoppervlakte circa 1.100 m2).

Beschermde woonomgeving
Het plan is te bereiken door een luxe entreepoort met intercom systeem. Hierdoor is het plan voor autoverkeer alleen bereikbaar voor bewoners en hun gasten. Rondom het plan is een afscheiding geplaatst met op enkele plaatsen een doorgang voor voetgangers. U woont in een beschermde woonomgeving waar u samen met de andere eigenaren uw eigen omgevingskwaliteit bepaald.

Wonen midden in de natuur
Het villapark is gelegen nabij Arcen (gemeente Venlo) en wordt omringd door de natuurgebieden de Maasduinen en de Ravenvennen. U kunt optimaal genieten van de rust, ruimte en natuur. In Arcen kunt u daarnaast terecht voor verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, verswinkels, huisartsenpraktijk en sportvoorzieningen. Op de vele terrasjes van het toeristische Arcen kunt u bourgondisch genieten van streekgerechten en een lekker ‘pilske’. In de directe omgeving bevinden zich onder andere het Thermaalbad van Arcen (te voet bereikbaar), de kasteeltuinen en een golfbaan.

In 30 minuten tot een uur bent u in het centrum van onder andere Eindhoven, Nijmegen, Venlo en Roermond. Het vliegveld Düsseldorf/Weeze is binnen 20 minuten bereikbaar.

Meer informatie
Meer weten over de bouwkavels op Villa Parc Arcen? Kijk dan op www.villaparcarcen.nl of maak een persoonlijke afspraak met de ontwikkelaar. Tijdens de open dagen bent u tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom voor een oriënterend gesprek.

Bezoekadres infocenter / projectlocatie I Dorperheideweg 39, 5944 NK Arcen I www.villaparcarcen.nl
Arcus Zuid Projectontwikkeling I 046 4113290 I [email protected] I www.arcuszuid.nl

Fotografie: Arcus Zuid Projectontwikkeling