Veghel – De Scheifelaar

Volop mogelijkheden op De Scheifelaar

Een prachtige locatie in een groene omgeving, niet ver van het levendige centrum van Veghel. Op circa 25 minuten rijden van de centra van Eindhoven en Den Bosch is De Scheifelaar een bijzondere omgeving om te wonen. Waar u alle vrijheid heeft, geniet van ruimte, levendigheid en een schitterende natuur.

Winkels en restaurants zijn niet ver weg. Scholen en sportvelden liggen op fietsafstand. Voor kunst, cultuur en het bourgondische kunt u ook terecht op de bruisende Noordkade. Culturele bedrijven en ondernemers mixen hier cultuur met food. Bedrijfsleven met kunst. Ouderen met jongeren. Maar ook werk en vrije tijd worden samen gebracht op dit uniek stukje industrieel erfgoed.

Investering in de toekomst
De Scheifelaar is volledig bouwrijp en klaar qua openbare voorzieningen. Er is al in een vroeg stadium geïnvesteerd in infrastructuur en de aanleg van groen. Een van de huidige bewoners (Gloria) verwoordt het als volgt: ‘Je komt niet in een rommelige bouwomgeving te wonen, het is allemaal keurig aangelegd en er is veel groen. Het is dus meteen mooi wonen!’

Vrijheid
Op De Scheifelaar kiest u zelf uw bouwkavel en hoe u deze wilt indelen. Dankzij het flexibele kavelplan met kavels die variëren van circa 550 tot 5.000 m² hebt u alle vrijheid. Het plan is opgedeeld in verschillende deelplannen, ieder met een eigen karakter, sfeer en bijpassende bouwmogelijkheden. Zo kunt u altijd iets kiezen dat bij u past. Zoals enkele enthousiaste bewoners aangeven (Joris en Susanne): ‘Zelf bouwen is natuurlijk fantastisch, maar praktisch carte blanche krijgen om je droomhuis in zo’n omgeving neer te zetten, dat is gewoon geweldig!’

Service
Bruist u van de ideeën om uw eigen huis te gaan bouwen? Met alles erop en eraan, precies zoals u het graag wilt hebben? Op De Scheifelaar kunt u al uw wensen uit laten komen. Helemaal zoals u dat wilt. En daar helpen we u graag bij.

U bent natuurlijk helemaal vrij om uw eigen architect en bouwer te kiezen. Om een vliegende start te maken kunt u ook kosteloos gebruik maken de service van persoonlijke wooncoaches en hun team. Zij nemen veel zorgen uit handen. Samen met u bespreken ze de mogelijkheden en de diverse kaveltypen. Daarnaast brengen zij samen met één van onze architecten uw wensen letterlijk in beeld.

De wooncoach geeft duidelijk zicht op bijvoorbeeld de financiering, kosten, bouwproces, architectuur en eveneens geven zij verkooptips voor uw huidige woning. Zo kunt u weloverwogen besluiten nemen, met als resultaat dat u niet alleen bijzonder bouwt, maar ook bijzonder (fijn) woont.

Contact
Hebt u vragen? De wooncoach vertelt u graag wat er allemaal mogelijk is. Neem daarom vrijblijvend contact op of bezoek onze website.

Gemeente Meierijstad I Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel I 14 0413 I Wooncoach: 06 18883199
[email protected] I www.descheifelaar.nl

Fotografie: Nicole Minneboo, Van Assendelft, Margot van Kleef