Nederhorst den Berg – NederVecht

Een kavel voor uw droomhuis – Nederhorst den Berg

Uw eigen droomhuis op een royale kavel, op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en Hilversum? Grijp uw kans in NederVecht, aan de zuidkant van Nederhorst den Berg (gemeente Wijdemeren). Hier kunt u kiezen uit vijfentwintig vrije kavels, variërend in grootte en ligging. De percelen hebben één ding gemeen: de natuurrijke omgeving. Van zomers avondrood boven de groene landerijen tot vorst op de nabijgelegen Vecht.

Royale percelen met groen uitzicht
Aan de westkant van de wijk komen negen kavels van circa 446 m² tot 744 m². Royale percelen waar u een vrij uitzicht kunt creëren over de Vecht in Noord-Holland. Dankzij de ligging bent u verzekerd van adembenemende zonsondergangen! Met auto of fiets rijdt u zo de Vreelandseweg op, die straks vooral wordt gebruikt voor bestemmingsverkeer. Deze weg wordt opnieuw bestraat en heringericht, passend bij de dorpse sfeer van de wijk.

In de loop van 2017 (fase 2) komen nog zestien kavels beschikbaar: van 306 m² tot 568 m². Met een groen uitzicht op het zonnige zuiden en grenzend aan een dijkje met daarachter het Boezemkanaal. Ook deze kavels kunt u reserveren.

Geen welstandscriteria, een aantal spelregels
Heeft u al ideeën over het huis van uw dromen? Laat uw fantasie gerust de vrije loop. Want er gelden geen welstandscriteria. U kunt uw huis dus naar eigen ontwerp realiseren. Er geldt slechts een aantal spelregels, met het bestemmingsplan als kader.

NederVecht: ruime en groene opzet
NederVecht is een kleinschalige nieuwe wijk met een ruime en groene opzet, gezellige bruggetjes en een ongedwongen dorpsgevoel. En zoals de naam al doet vermoeden: de wijk ligt nagenoeg aan de Vecht. Een heerlijke plek dus voor levensgenieters, op nog geen half uur van Amsterdam en Utrecht en op steenworp afstand van Hilversum.

Nederhorst den Berg
Nederhorst den Berg is een authentiek dorp dat zich kenmerkt door eeuwenoude historische gebouwen, knusse dorpsstraatjes en wonderschone doorkijkjes. Het dorp is omringd door plassen en natuur. Ook biedt het dorp alle wenselijke voorzieningen op loopafstand: een supermarkt, ambachtelijke ondernemers, (basis)scholen, sportvoor-zieningen en een rijk verenigingsleven. De centrale ligging vlakbij de Randstad maakt het dorp aantrekkelijk: Amsterdam en Utrecht zijn op nog geen half uur rijden bereikbaar en Hilversum bevindt zich om de hoek.

Neem een optie en ontwerp uw huis

Heeft u serieus interesse in een bepaalde kavel? Dan kunt u daar een optie op nemen. U heeft vervolgens ruim de tijd om een ontwerp voor uw huis uit te werken en het financiële plaatje rond te maken.

Blijf op de hoogte!
Wilt u een optie nemen op een van de kavels?
Of vindt u het prettig om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen?
U kunt u inschrijven voor onze nieuwsbrief. En u kunt vrijblijvend contact opnemen met:
– Erik Blok, projectleider gemeente Wijdemeren,
telefoonnummer 035 6559421,
e-mail: [email protected].
– Suzanne van Harten (SUZ&ZO), marketing-en
verkoopmanager,
telefoonnummer 06 15602961, e-mail:
[email protected].

Check de website voor meer informatie en beschikbaarheid: www.nedervecht-kavels.nl

Gemeente Wijdemeren I Rading 1, 1231 KB Loosdrecht
[email protected]
www.nedervecht-kavels.nl