Noordoostpolder – Bouwlocaties

Buitengewoon wonen

Ben je op zoek naar een woningbouwkavel in een gebied waar rust en ruimte centraal staan? Dan ben je in de gemeente Noordoostpolder op de juiste plek. Noordoostpolder biedt volop mogelijkheden voor het bouwen van jouw droomhuis.

Door de centrale ligging ben je binnen een uur op Schiphol, op de Vismarkt in Groningen of geniet je van een drankje op het terras in hartje Utrecht. Er is genoeg te beleven in Noordoostpolder. Een druk verenigingsleven, een bruisend centrum in ontwikkeling en in het voorjaar de prachtige tulpenvelden. Noordoostpolder is een bijzonder gebied met een rijke geschiedenis. Er zijn veel schatten die je kunt gaan ontdekken.

Waar komt jouw droomhuis te staan?

Emmelhage
Je kunt gaan wonen in Emmelhage, de nieuwbouwwijk in Emmeloord. Met ruim opgezette straten en ruimte voor groen. Op je eigen kavel laat je je fantasie de vrije loop en bouw je je eigen huis. Als je Emmelhage binnen komt, proef je direct de gastvrije sfeer van de polder. Gemoedelijk en zonder fratsen. Er wonen veel gezinnen met kinderen. Maar de jonge wijk voldoet ook aan de woonwensen van starters en senioren. Je hebt alle voorzieningen in de buurt. Je stapt op de fiets en bent in minder dan 10 minuten op school, in het centrum of bij de supermarkt.

Dorpen
Of zie jij jezelf al wonen in één van de tien dorpen? Op diverse plekken is er op dit moment ruimte voor nieuwbouw. En we blijven verder uitbreiden en nieuwe grond bouwrijp maken voor woningbouw. Ieder dorp heeft haar eigen kenmerken die het een unieke woonplaats maken.

Wellerwaard
Droom je van luxe, privacy en wonen in een uniek landschap? In het jongste recreatie- en natuurgebied Wellerwaard zijn de kavels met een omvang van meer dan 1500 m² ruim opgezet en gesitueerd rondom de recreatieplas. Ook het bouwen van een landgoed is mogelijk in Wellerwaard. De landgoederen vormen een verbinding tussen verschillende natuurgebieden in de directe omgeving. Op deze manier ontstaat een woonlocatie op een zeer exclusieve plek.

Meer weten?
Meer informatie vind je op www.woneninnoordoostpolder.nl. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Team Vastgoed via 0527 63 39 11 of mail naar [email protected].

Gemeente Noordoostpolder I Harmen Visserplein 1, 8302 BW Emmeloord I Team Vastgoed: 0527 633911 I [email protected] I www.woneninnoordoostpolder.nl

Fotografie: Peter Abbes
Luchtfoto: John Davids