Vlissingen en Oost-Souburg

Stad aan zee, een zee aan kansen – Vlissingen en Oost-Souburg

Vlissingen, stad aan zee. Een unieke plek die het stadse karakter combineert met de oneindige mogelijkheden van het strand en het water. Met de meeste zonuren van Nederland is hier een dagelijks vakantiegevoel.

De weidse natuurlijke stranden worden afgewisseld met de dynamiek van Vlissingen en de gezellige dorpen in de omgeving. Uniek zijn de Vlissingse boulevards, waar schepen op steenworp afstand voorbij varen. Naast het maritieme aanbod vindt u in de monumentale binnenstad tal van culinaire, culturele en onderscheidende, soms verborgen, schatten. Net buiten Vlissingen ligt het dorp Oost-Souburg, een bruisend dorp met dorpse gemoedelijkheid en stedelijke voorzieningen op korte afstand. Vanuit Vlissingen bereikt u Rotterdam, Breda en Antwerpen in een uur.

Claverveld: Vergezicht garantie
Groen, rust en ruimte staan centraal in Claverveld. De wijk ademt de unieke landschap-pelijke waarden van de regio Walcheren, ook wel dé Tuin van Zeeland genoemd. Er wordt voort geborduurd op de kwaliteit van de typisch Walcherse architectuur. De toegepaste materialen verouderen mooi en architectonische kwaliteit is uniek. Door dit op een eigentijdse (of eigenwijze) wijze te vertalen bloeit een wijk op, met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand.

In Claverveld zijn prachtige vrije bouwkavels beschikbaar van circa 450 m² tot 1.400 m², onder meer met een vrij uitzicht op het open Walcherse landschap. Kent u de prachtige Zeeuwse luchten? Beleef ze dagelijks. Want in Claverveld is het buitengewoon wonen.

Souburg-Noord: Ruimte om te wonen
Aan de rand van Oost-Souburg wordt een ruim opgezette woonwijk gerealiseerd die uitkijkt op de landelijke groene zone tussen Middelburg en Oost-Souburg. De wijk kenmerkt zich door veel groen en speelvoorzieningen. Zo is er het groene binnenplein in het centrale hof in de wijk en de grote waterpartij met wandel- en speelgebied langs de wijk een aansluitend op het buitengebied. In de wijk komen 67 woningen met een gevarieerd woningaanbod met rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, waterwoningen en appartementen.

Binnen Souburg-Noord komen ook zestien vrije bouwkavels beschikbaar met een grootte variërend van 548 tot 850 m². Hier ervaart u in én buiten uw woning ruimte om te wonen.

Meer informatie
Op de websites www.claverveld.nl en www.souburgnoord.nl vindt u de meest actuele informatie. U kunt daar vinden welke bouwkavels voor u beschikbaar zijn en treft daar ook de kavelpaspoorten met meer informatie over de mogelijkheden.

Meer informatie
Op de websites www.claverveld.nl en www.souburgnoord.nl vindt u de meest actuele informatie. U kunt daar vinden welke bouwkavels voor u beschikbaar zijn en treft daar ook de kavelpaspoorten met meer informatie over de mogelijkheden.

Gemeente Vlissingen I Paul Krugerstraat 1, 4382 MA Vlissingen I 140118 / 0118 487000 I www.claverveld.nl / www.souburgnoord.nl

Fotografie: gemeente Vlissingen