Abcoude – Land van Winkel

Land van Winkel: vrije kavels, vrij denken, vrij wonen – Abcoude

Wonen in het prachtige dorp Abcoude krijgt een nieuwe dimensie met Land van Winkel. Aan de rand van het dorpscentrum, en op tien minuten van Amsterdam, worden circa 200 zeer gevarieerde woningen gerealiseerd. In Land van Winkel kunt u ook uw droomhuis op één van de dertig vrije kavels realiseren. Gefaseerd komen de kavels in de verkoop. Een waardevolle investering.

Abcoude ligt net onder Amsterdam, midden in het groene polderlandschap. Een charmant dorp met een beschermd dorpsgezicht door de vele fraaie en authentieke woonhuizen en gebouwen. U vindt er goede voorzieningen, winkels, scholen, een eigen treinstation, sportverenigingen, restaurants en cafés. Bij zonnig weer is het heerlijk toeven op één van de gezellige terrasjes aan het riviertje de Angstel. Ook de wekelijkse markt en de jaarlijkse Abcouder Feestweek met de bekende paardenmarkt en kermis, trekken veel bezoekers.

Dorpse allure
In Land van Winkel wordt niets standaard of gelijkvormig. Het stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan zijn zeer gedetailleerd opgesteld om een hoogwaardige uitstraling te creëren die vloeiend aansluit op de landelijke omgeving. Het hart van Land van Winkel krijgt een dorps karakter en in het omliggende ‘buitengebied’ vindt u straks erven. De bebouwing op de erven refereert aan vroegere landgoederen en achter op het erf liggen ‘Oudhollandse boerderij-schuren’.

In het park van Land van Winkel worden klassieke landgoederen gerealiseerd met traditionele, statige bijgebouwen, zoals ‘De Baronie’ bij de entree van de wijk. En dat allemaal aan de rand van Abcoude én Amsterdam!

Uw kavel
Ook de diversiteit van vrije kavels in Land van Winkel is groot en sluit aan bij de verschillende sfeergebieden in de wijk. Een inspiratieboekje met voorbeelden van woningontwerpen helpt u op weg om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Zodat u uw droomwoning kunt realiseren binnen de sfeer van Land van Winkel. U bent vrij bij het selecteren van uw architect; wij bieden u een overzicht van ervaren architecten die u kunnen helpen uw droom te verwezenlijken. Daarnaast bieden wij u kosteloos twintig uur begeleiding door een kavelcoach na afsluiten van een optie. U staat immers voor belangrijke keuzes, het is vaak de grootste stap in uw wooncarrière. Deze ervaren coach helpt u met de juiste antwoorden, zowel bij het kopen van de bouwkavel als het ontwikkelen uw droomhuis. Daarnaast kan deze kavelcoach u en uw architect ook helpen bij een goed verloop van het vergunningentraject. (Per juni 2018 zijn alle vrije kavels van fase 3 – De Wetering met Erven – verkocht zie link.)

Voor iedere kavel wordt een kavelpaspoort aangeboden. Deze biedt u in één overzicht alle details over prijs, oppervlakte en de mogelijkheden. Zie: www.landvanwinkel.nl.

Heeft u interesse in of vragen over een bouwkavel in Land van Winkel? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Raad-Huis makelaardij, Raadhuisplein 2 in Abcoude, T 0294 282940 of Brockhoff Makelaars, Keizer Karelweg 223 in Amstelveen, T 020 5437373

Gemeente De Ronde Venen
Croonstadtlaan 111, 3641 AL Mijdrecht, T 0297 291616, www.derondevenen.nl
www.landvanwinkel.nl