Arnhem – Schuytgraaf o.a.

Vastgoedplein gemeente Arnhem: Schuytgraaf, Gaardenhage, Sint Marten

De gemeente streeft naar een diverser aanbod van met name kavels voor zelfbouw. Vanuit het Vastgoedplein biedt Arnhem u ook op het gebied van zelfbouw persoonlijk advies en begeleiding. Op het Vastgoedplein van de gemeente Arnhem kunt u het actuele verkoopaanbod aan kavels en panden van de gemeente bekijken en ook het aanbod te huur. Dat kan online (www.vastgoedplein.nl), maar ook in de speciale ontvangstruimte in het Stadskantoor aan de Eusebiusbuitensingel 53 in Arnhem.

Schuytgraaf: verrassend gevarieerd
In Schuytgraaf, een relatief nieuwe wijk in het zuidwesten van Arnhem, staan al 3.000 woningen. In de komende jaren worden er nog eens 3.000 bijgebouwd in 25 karakteristieke buurten. Winkels, zorg en onderwijs maken deze veelzijdige wijk compleet. Station Arnhem-Zuid, verschillende buslijnen en de aansluiting naar de A50 en de A325 maken de Betuwse dorpjes en het centrum van Arnhem uitstekend bereikbaar.

In de verschillende buurten zijn vrije kavels te koop; alle informatie daarover vindt u op www.schuytgraaf.nl, op www.vastgoedplein.nl en in het Schuytgraaf informatiecentrum aan de Metamorfosenallee 101 in Arnhem.

Comfort, rust en ruimte: Gaardenhage
Gaardenhage is de naam van een andere buitengewone locatie in Arnhem Zuid, aan de rand van een groenzone. Het gebied ligt tussen de Huissensedijk en de Mooieweg en tussen de wijken Rijkerswoerd en Vredenburg. Gaardenhage staat voor rustig wonen in het groen, met toch alle gemakken van de stad dichtbij.

De wijk, bijzonder door de bestaande landschappelijke setting, de ruime straatprofielen, de moderne architectuur en de groene erfscheidingen met fraaie hagen, is zo goed als af, maar er zijn nog kavels te koop. Elke woning is uniek, omdat kopers hun eigen architect in de arm nemen om te bouwen. De kavels zijn ruim en oost-west georiënteerd met tuinen op het zuiden. U kunt hier uw eigen vrijstaande villa realiseren. Er zijn in totaal 17 kavels direct uitgeefbaar in een buurt die al af is. Voor meer info: www.vastgoedplein.nl.

Bouw je eigen huis in Sint Marten
Naast een ruim aanbod aan kavels in Schuytgraaf en Gaardenhage, zijn ook aan de rand van de Arnhemse binnenstad kavels voor particulieren te koop. In de wijk Sint Marten, aan de Nijhoffstraat 42, bereidt de gemeente acht bouwkavels voor. De gemiddelde kavelgrootte bedraagt 130 m2. Daarnaast heeft elke woning twee parkeerplaatsen op een achter de kavels gelegen eigen terrein ter grootte van 1000 m². Ander groot voordeel is dat voor dit project beperkte bouwregels gelden. De kavels, inclusief het achterliggende terrein, kennen vanaf-prijzen van circa 82.500 euro (incl. btw, k.k.).

Zie ook www.vastgoedplein.nl/nijhoffstraat42. Vragen over het project kun je stellen via [email protected].

Bij het Vastgoedplein kunt u op afspraak terecht: bel 026 3775522 of mail naar
[email protected]. Meer algemene informatie over de voordelen van zelfbouw vind je ook op www.vastgoedplein.nl.

Vastgoedplein gemeente Arnhem I
Eusebiusbuitensingel 53, 6828 HZ Arnhem I 026 3775522
[email protected] I www.vastgoedplein.nl