Raalte – Franciscushof

Franciscushof, Puur wonen in het groen – Raalte

U droomt ervan te wonen op een manier zoals u dat wenst. Rozenstruiken langs de oprijlaan, een mooie leefkeuken en een zonnige woonkamer. Op een plek die vertrouwd is en waar nog echt ruimte is. Waar het groen je omringt en de natuur aan alle kanten je huis binnenkomt. Nieuwbouwplan Franciscushof beidt u de mogelijkheid om deze droom werkelijkheid te laten worden op een prachtige plek in het Sallandse landschap. Hier bent u zelf architect van uw wensen. De kaders worden u geboden, de invulling bepaalt u zelf.

Wonen in Raalte
De gemeente Raalte met ruim 36.000 inwoners is het kloppend hart van Salland. Deze afwisselende landstreek met open landschappen, water, bos, heide en heuvels wordt begrensd door de rivieren IJssel en Vecht en de Sallandse Heuvelrug. De vele landgoederen laten zich te voet en per fiets uitstekend ontdekken. Op zo’n 25 autominuten van Zwolle en Deventer ligt het levendige en gezellige dorp Raalte. Hier vindt u alle belangrijke voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs, sport, recreatie, winkels en cultuur.

Wonen in Franciscushof
Aan de rand van het dorp ligt het nieuwbouwplan Franciscushof, een droomlocatie voor het pure wonen. Franciscushof heeft een groene, landelijke uitstraling en een ruime opzet. Stedenbouwkundig en architectonisch is Franciscushof van hoge kwaliteit; er komen 300 woningen in uiteenlopende typen. Uniek is de mogelijkheid om een vrije kavel te kopen waarop u uw eigen droomhuis realiseert.

Belangrijke voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs en dagelijkse boodschappen
zijn dichtbij. Franciscushof is tevens een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling in het bos, over het open veld of langs het water. Kortom: wonen in een landschappelijke omgeving met alle voorzieningen op korte afstand en leven in een persoonlijke en eigen stijl. Franciscushof maakt puur wonen mogelijk!

Verschillende deelgebieden
Franciscushof is ontworpen als eigentijds woonlandschap met Sallandse kenmerken. De identiteit van de verschillende deelgebieden wordt grotendeels bepaald door de ligging in het landschap. Hierdoor ontstaan verschillende woonsferen. Ieder deelgebied heeft dan ook zijn eigen kenmerken. In deelgebied De Terpen, De Singel en Bosrand worden vrije kavels uitgegeven. Theaterhof en Waterhof worden projectmatig ontwikkeld. Het projectmatig ontwikkelde woongebied Veldhof is inmiddels geheel afgerond.

Zelf bouwen
Aan de noordelijke rand van Franciscushof zijn ruime kavels beschikbaar om zelf uw droomwoning te bouwen. De kavels in De Terpen hebben een prachtig groen uitzicht over de landerijen. De eerste bewoners wonen inmiddels met veel plezier in deze nieuwe woonwijk.

Ook de verkoop van het naastgelegen gebied De Singel is gestart. Hier liggen vrije kavels aan de rand van het gebied en gelegen aan een bestaande landweg. Op deze plek is een flexibele verkaveling mogelijk. Dat betekent dat uw kavel in samenspraak met de gemeente Raalte groter of kleiner kan worden dan nu wordt aangeboden. De kavels zijn vanaf circa 600 m2 en de verkoopprijzen vanaf circa € 200.000,- v.o.n.

Verkoopaanbod
Meer informatie over het plan en het actuele aanbod per deelgebied is te vinden op www.franciscushof.nl

Gemeente Raalte I Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte
0572 347799 I [email protected] I www.franciscushof.nl / www.raalte.nl