Wijchen – Villapark Wijchen

Heerlijk wonen, lekker leven: Villapark Wijchen

Wijchen: Je merkt het direct; de rust en rijkdom van omringende architectuur en natuur. Harmonieus verweven in het landschap. Je voelt je hier direct welkom. Logisch dus dat het wandellegioen op de tweede dag van de Nijmeegse Vierdaagse dit prachtige dorp doorkruist. Men weet het: hier is het altijd volop feest. Overal langs de route staan en zitten juichende mensen. Kenmerken van spontaniteit en gastvrijheid.

Een dorp met een exclusief karakter

Wijchen biedt haar bewoners alle ruimte om te genieten van het leven. Geen haast, geen drukte. En als men wel behoefte heeft aan extra levendigheid of de wat meer stadse ambiance, dan biedt de directe omgeving van Nijmegen alle mogelijkheden. Je bent er immers zo. Op iets grotere afstand vindt u Oss, ‘s-Hertogenbosch en Arnhem. Eveneens snel via snelwegen te bereiken. Een perfecte centrale woonlocatie dus.

Hart en historie verenigd

Een ‘storp’ wordt Wijchen ook wel genoemd. De uitstraling van een moderne stad, genesteld in een historisch kasteeldorp, midden in het land van Maas en Waal. Neem de Oude Molen uit 1799 waar nog dagelijks op ambachtelijke wijze meel wordt gemalen. De ronde stenen beltmolen staat op een natuurlijke heuvel, een rivierdonk en is van grote historische waarde voor Wijchen. Net als het kasteel en de oude pastorie aan de Oosterweg. Allemaal prachtige rijksmonumenten die het dorp rijk is. Voel je thuis in een welgelegen dorp, waar je compleet kunt opgaan in de omgeving.

Wijchen ademt historie en straalt een niet-aflatende bedrijvigheid uit. En dat tegen een setting van Modern, rustig en stijlvol wonen. Een fraaie combinatie. Oude glorie in een modern jasje. Ruimte om vrij en luxueus te wonen.

Alles bij de hand
Wonen in Wijchen betekent dat u werkelijk alles bij de hand heeft. Volop voorzieningen in onderwijs, gezondheidszorg, cultuur en recreatie. Ook sporten kan in overvloed. Zoals een heerlijk rondje golf op de intieme BurgGolf of bij het grotere Rijk van Nijmegen in Groesbeek of skiën bij Skicentrum De Wijchense Berg. Voor ieder wat wils. Of ga tennissen: Wijchen kent drie verenigingen, allen met kunstgrasbanen.

Kopen zonder zorgen
Uw droomvilla zelf realiseren, dát is het recept van Villapark Wijchen. Kies voor uw eigen royale kavel en geef het startsein voor exclusief wonen. Een villa in villapark Wijchen biedt u een bevoorrechte woonpositie met een optimale woonbeleving. Denk aan talloze opties, perfecte afwerking, vrijheid, luxe en comfort.

De uitgebreide Kavelpaspoorten zijn te vinden op de website. Alle villa’s in het villapark worden gerealiseerd binnen het bebouwingsoppervlak. Hierdoor is goed te zien dat er nog ruimte genoeg is voor veel individuele wensen. Een dubbele garage, een grote vijver met terras en overkapping of een kleine fruitgaard? Villapark Wijchen biedt u de ruimte om groots te denken. Voor iedere kavel is een individuele omschrijving met specifieke kenmerken gemaakt. Dit ‘Kavelpaspoort’ geeft samen met het bestemmingsplan en de welstandsparagraaf de voorwaarden aan waaraan de bebouwing moet voldoen.

Kijk voor de beschikbare kavels en kavelpaspoorten op:
www.villaparkwijchen.nl/kavelpaspoort

Driessen Makelaardij

Kasteellaan 23-25, 6602 DB Wijchen I 024 6490100
[email protected]
www.villaparkwijchen.nl