Bloemendaal – Haringbuys

Haringbuys: villakavels Aerdenhout – Uw eigen stukje Aerdenhout, Gemeente Bloemendaal

De 20 kavels in Haringbuys zijn inmiddels verkocht (mei 2014). De kavel is geschikt als u een landhuis of een villa wilt laten bouwen. Dit mag ook een geschakelde villa zijn of een kleinschalig villa-appartement in maximaal drie units. Ter inspiratie ontvangen deze kopers en optienemers van de kavels de Nationale Architectuurguide editie 2 via de kavelverstekker.

Ruime kavels
Het totale plangebied Haringbuys is 3,5 ha groot; de kavels variëren in grootte van circa 400 m2 tot meer dan 2.000 m2. Voor iedere kavel is een zogenaamd kavelpaspoort gemaakt. Op dit kavelpaspoort zijn de bebouwingsmogelijkheden per kavel helder weergegeven.

Het beeldkwaliteitsplan geeft richtlijnen voor de bebouwing van de kavels binnen het plangebied. Het inrichtingsplan geeft aan hoe de openbare ruimte met wegen en groen zal worden ingericht door de gemeente.

Wonen tussen water en groen
Haringbuys wordt een opvallend ruim opgezette, groene villawijk met rustige lanen, oude bomen en grote tuinen, midden in de groene entree van de gemeente Bloemendaal, het oudste stukje Aerdenhout. Wonen in Haringbuys is wonen in luxe, rust en ruimte.

Wilgen, essen, elzen en rietkragen bepalen hier het gezicht. Eilandjes en bruggetjes geven het nieuwe plan een heel eigen karakter. Veel kavels liggen direct aan het water.

Ligging
Haringbuys is bijzonder fraai gelegen in een prachtig deel van Nederland. Bloemendaal, Aerdenhout en de omringende gemeenten bieden u niet alleen statige bossen, maar ook een brede duinstrook, de Kennemerduinen en de uitgestrekte boulevards en stranden van Zandvoort en Bloemendaal. Haringbuys ligt in een heerlijke omgeving met cultuur & ontspanning, sport, onderwijs èn de dagelijkse boodschappen onder handbereik.

Bovendien bent u met de trein of auto in slechts een half uur in Amsterdam of Den Haag. Het station Heemstede-Aerdenhout ligt op loopafstand.

Kijk voor meer informatie op de website: www.haringbuys.nl.

Gemeente Bloemendaal I
Postbus 201, 2050 AE Overveen I 023 5225588 I
[email protected] I www.haringbuys.nl