Noord-Brabant – Van Wanrooij

Van Wanrooij: een overzicht van onze bouwkavels in Noord-Brabant

In het Bourgondische Brabant biedt Van Wanrooij Projectontwikkeling op diverse nieuwbouwlocaties vrije bouwkavels aan om uw droomhuis op te bouwen. Hieronder staan de projecten kort omschreven. Kijk op onze website voor meer informatie over ligging, bouwstijl, kavelgrootte en prijzen.

Tilburg, Koolhoven
In Koolhoven, de jaren 30 nieuwbouwwijk in optima forma, worden bouwkavels aangeboden onder de noemer ‘EigenHof’. Met de nadruk op waar het bij particuliere kavels om gaat: een droomhuis realiseren dat perfect aansluit bij uw eigen wensen. Laatste kavels nu sterk in prijs verlaagd. De gewenste kavelgrootte is in overleg te bepalen.

Loosbroek, Molenhoeven
Dit betreft bouwkavels voor twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen. De tuinen liggen op het westen, dus volop middag- en avondzon. U koopt een kavel en regelt alles zelf of u maakt gebruik van het aanwezige ontwerp/bouwplan waarvan de bouwvergunning al is afgegeven. Het kan allemaal in Loosbroek.

Uden, Scala
De bouwkavels in project Scala maken onderdeel uit van de ruim opgezette woonwijk Velmolen-Oost aan de zuidzijde van Uden. Bouw uw eigen droomhuis in landelijke of in moderne stijl. In Uden heeft u die kans! De kavels/woningen aan het oude lint, ‘De Morgenweg’ vormen onderdeel van het ‘kleurrijk lint’ dat door de gehele uitbreidingswijk Uden Zuid loopt. Het lint wordt gekenmerkt door brede bermen en een breed, groen
profiel. De voorgevellijnen van de woningen verspringen en zorgen voor een meanderend patroon.

Nieuwendijk, Westerhei
In dit nieuwbouwplan aan de westrand van Nieuwendijk, is het prettig leven. Het is een plek voor iedereen die graag in een nieuw, comfortabel huis wil wonen, en toch dicht bij het goede gevoel van het dorpse leven wil blijven. Prettig, comfortabel wonen in een dorpse sfeer.

Uw droomwoning ontwerpt u zelf!
Maak nu ook uw woonwensen waar op één van de kavels die wij u aanbieden. Het ontwerpen en geheel naar eigen smaak realiseren van een woning is voor veel mensen de ultieme woonwens. Vrij zijn om een architect en aannemer te kiezen. Met hen de eerste lijnen uitzetten en langzaam steeds dieper op de details ingaan. Totdat alles klopt en u uw droomhuis langzaam vanaf papier naar werkelijkheid ziet groeien.

Wellicht weet u niet zo goed wélke partners u moet kiezen. Wij kunnen u meerdere ervaren partijen aanbevelen. Tezamen met hen, uw eigen architect en/of aannemer komt uw droomwoning binnen de richtlijnen van het bestemmings- en beeldkwaliteitplan tot stand. Ook zijn voor meerdere projecten voorbeeldwoningen beschikbaar.

Kijkt u voor alle projecten op onze website: www.vanwanrooij.nl.

Van Wanrooij Projectontwikkeling
Broekstraat 2, 5386 KD Geffen I 073 5340400
[email protected] I www.vanwanrooij.nl