Amersfoort – De Lichtenberg

Vrije kavels op De Lichtenberg

De enige unieke kans uw eigen woning te bouwen op De Lichtenberg is nu! Een eigen kavel waar u kunt wonen met smaak, in een groene omgeving, vlak bij onze prachtige binnenstad, centraal in Nederland. Reden genoeg om te wonen op De Berg…

Op deze exclusieve locatie komen zo’n 55 exclusieve kavels beschikbaar. Er zijn royale vaste kavels en zelfs flexibele kavels waar de gewenste breedte nog bepaald kan worden.

Wonen in een van de beste woonbuurten van Nederland
Midden in een van Amersfoorts mooiste wijken met een rijke cultuurhistorie van architectuur, stedenbouw en landschap. Daar ligt De Lichtenberg. Royaal wonen met het bosrijke Klein Zwitserland bijna in uw achtertuin en de Utrechtse Heuvelrug op korte afstand. De Lichtenberg ligt in het befaamde Bergkwartier; een statige, groene woonwijk vlakbij de historische binnenstad. Elsevier beoordeelde De Lichtenberg nu al, als een van de beste woonbuurten van Nederland. En Amersfoort biedt u uitstekende voorzieningen op niveau.

Royale kavels voor uw exclusieve woning
Op De Lichtenberg vindt u ruime kavels, alle met hun eigen karakteristiek en ligging. Zowel vrijstaande villa’s als grote twee-onder-een-kapwoningen behoren tot de mogelijkheden. Doordat De Lichtenberg op een heuvel ligt, kunt u ook kiezen voor een uitdagende kavel, mét hoogteverschil. Het geeft kansen voor extra woonruimte en een creatieve invulling van uw woning.

Omdat de kavels liggen in een Rijksbeschermd stadsgezicht, moeten woningen passen binnen het beeld van het Bergkwartier. Wel zo fijn dat u weet, wat u ongeveer kunt verwachten van uw buren. Nu bouwen geeft u bovendien de kans duurzaam en energiezuinig voorbereid te zijn op de toekomst.

Inspiratie voor uw droomwoning
Omdat u zelf weet wat u wilt en openstaat voor inspiratie, vroegen wij uitstekende Amersfoortse architecten een ontwerp te maken voor specifieke kavels. Prachtige en zeer uiteenlopende woningen die uw ideeënrijkdom vast prikkelen. Woningen die ook écht mogen op De Berg, maar niet per sé moeten. U bekijkt het Inspiratieboek op onze website.

Bekijk alle mogelijkheden op www.wonenopdelichtenberg.nl
Kavels met een vaste afmeting zijn er tot maximaal 956 m2. In de deelgebieden zijn zelfs nog ruimere kavels mogelijk.

En neemt u daarna graag contact op met de kaveladviseur via [email protected]
U kunt Mathilde van der Sanden ook telefonisch bereiken op 06 55426949. Of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Gemeente Amersfoort I Stadhuisplein 1, 3811 LM Amersfoort I
T 14033 / 033 4695111 I www.wonenopdelichtenberg.nl I [email protected]