Haarlemmermeer – Boseilanden

Boseilanden. Natuurlijk wonen in de Randstad

Haarlemmermeer

Boseilanden, nabij Hoofddorp, is voor veel mensen een natuur- en recreatiegebied, maar het is ook een unieke woonomgeving. Dit gebied met water, bos, riet en weiland biedt ruimte voor ruime villa’s. Villa’s die helemaal zijn afgestemd op uw individuele woonwens, want u koopt een kavel en bouwt daarna zelf.

Slechts 14 van de 87 hectare grond binnen Boseilanden wordt ingezet voor het realiseren van uw droomvilla, de rest blijft natuur. Dat betekent veel ruimte om te wonen. In het verlengde van uw eigen tuin ontstaat een parkachtige omgeving met een rijkdom aan flora, fauna en veel water. Wie in Boseilanden de natuur ervaart, vergeet even dat het gebied midden in de Randstad ligt. Met recht een droom die tot leven komt!

We zetten graag de voordelen voor u op een rij:
– Kavels van circa 2000 m² bieden ruimte voor een prachtige woning en bijgebouwen, zwembad of tennisbaan. Kavels van dit formaat zijn uniek in de regio.

– U kunt zelf uw droomhuis bouwen. Slechts enkele specifieke eisen worden aan het ontwerp gesteld. Uw architect krijgt min of meer de vrije hand. Dit betekent dat u in Boseilanden kun bouwen wat écht bij u past.

– Wonen in Boseilanden betekent alle ruimte om te wonen, maar toch in de Randstad, op fietsafstand van scholen, kinderdagverblijven, winkels, een ziekenhuis en een gezondheidscentrum.

– U woont in een groengebied en op loopafstand van diverse andere recreatiegebieden zoals de Groene Weelde, het Haarlemmermeerse bos en het in ontwikkeling zijnde PARK21. Ook de duinen zijn om de hoek.

– Wijds wonen betekent vaak inleveren op bereikbaarheid en reistijden. In het geval van Boseilanden hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Binnen 20 minuten bent u op Schiphol Plaza, binnen 15 minuten in Haarlem en binnen 10 minuten zit u op de A4 naar Amsterdam of Den Haag.

Boseilanden bewijst dat een kavel veel meer is dan bouwgrond. Het is een woonbeleving waar uw dromen werkelijkheid worden.

Als u een kavel koopt, dan gaat u een drukke en spannende tijd tegemoet. Vol met creatieve brainstormsessies over uw toekomstige huis, dat u zelf of samen met een architect ontwerpt. Een team van een projectmanager, vastgoedadviseur en een bouwplaatscoördinator staat graag voor u klaar om u hierbij te ondersteunen. Het zal alle moeite meer dan waard zijn. Wij nodigen u van harte uit om uw droom in Boseilanden tot leven te laten komen!

Gemeente Haarlemmermeer I Raadhuisplein 1, 2132 TZ Hoofddorp I 0900 1852
Hoekstra & Van Eck makelaars I 023 5698181 I www.boseilanden.nl